Ajankohtaista Iivaaralla

14.7.2021
Ruohikko- tai metsäpalovaroituksen (ilmatieteenlaitos.fi) aikana tulenteko on sallittu vain hormillisilla, katetuilla tulentekopaikoilla sekä tupien tulisijoissa erityistä varovaisuutta noudattaen. Sytyttäjä vastaa aina tulenteon turvallisuudesta. Tulenteko voidaan kieltää paikkakohtaisesti.
24.6.2021
Iivaaran Iirinki-reitti on suljettu pahojen myrskytuhojen vuoksi. Kaatuneet puut ovat tukkineet reitin täysin.

Iivaaran päiväreitti Iirinki on suljettu toistaiseksi

(Päivitetty 13.7.2021)
Iivaaran alue kärsi pahoin kesäkuun myrskyssä, jossa puita kaatui laajalta alueelta. Iirinki-päiväreitti on toistaiseksi suljettu, sillä reitti on tällä hetkellä kulkukelvoton ja alueella on vaarallista liikkua konkelossa olevien puiden takia. Ilmoitamme tällä sivulla, kun Iirinki-reitti jälleen avataan. 

Reitin lähtöpisteen pysäköintialueelle on nyt asennettu puomi. Myrskytuhojen kartoittamista jatketaan lähiaikoina helikopterilennolla. Mittavien vaurioiden vuoksi raivaustöiden arvellaan kestävän kuukausia.

Myrskytuhoja Iivaarassa - päiväreitti Iirinki on pois käytöstä

(Päivitetty 23.6.2021)
Eilen 22.6. jyllännyt ukkosmyrsky on kaatanut rinteessä puustoa laajalla alueella. Puita on kaatunut myös Iiringin reitille. Käytännössä reitti on kulkukelvoton. Kaatuneista puista osa voi olla ns. konkelossa eli toisia puita vasten. Tästä syystä alueella on vaarallista liikkua.

Iivaaran myrskytuhojen kartoitusta jatketaan lähiaikoina.

Uutisia Iivaaralta

Tarkista varoitukset

Metsä- ja ruohikkopalovaroituksen (ilmatieteenlaitos.fi) aikana tulenteko on sallittu vain hormillisilla, katetuilla tulentekopaikoilla ja tupien tulisijoissa erityistä varovaisuutta noudattaen. Sytyttäjä vastaa aina tulenteon turvallisuudesta. Huomaathan, että tulenteko voidaan kieltää paikkakohtaisesti.

Tulentekopaikoilla joukolla tulistelu lisää koronaviruksen tartuntavaaraa. Katso koronavirusohjeet retkeilijälle.

Luontoaiheisia tapahtumia läheltä ja kaukaa

Perhe nuotiolla. Avaa Tapahtumat.luontoon.fi.
(tapahtumat.luontoon.fi)