Ajankohtaista Hetassa

1.10.2020
Koronaviruksen takia luonnossakin on syytä pitää turvavälit ja noudattaa erityistä käsihygieniaa mm. tuvilla, tulentekopaikoilla ja huussikäyntien jälkeen. Metsähallituksen linjauksia ja ohjeita päivitetään, kun yleiset koronaohjeet tarkentuvat. Ks. tilanne sivultamme www.luontoon.fi/koronavirusohjeet.

Violettisävyisessä piirroskuvassa hiihtäjä poimii ladulta roskan.

 

 

Tarkista latujen hoitotilanne latukartasta

Hetan latujen hoito aloitetaan, kun lumitilanne sen sallii. Tarkista latujen kunto sähköisestä latukartasta (infogis.fi). (Päivitetty 19.12.2020)

Hetan kaamoskamerasta voi tutkailla retkisäätä

Enontekiön kunnan livekamerasta (enontekio.fi) voit seurata sitä, miltä lkaamos oikeasti näyttää. (Päivitetty 19.12.2020)

Kahvila Peuraan herkuttelemaan

Tunturi-Lapin luontokeskuksen Kahvila Peurassa voit syödä huippuhienoja lounaita ja lisäksi  kakkuja, piirakoita, keksejä, suolaisia ja makeita herkkuja sekä kuumia ja kylmiä juomia. Aukioloajat ja ajankohtaiset asiat voit tarkistaa kahvilan nettisivuilta (kahvilapeura.fi).

Seuraa herkkupäivityksiä Facebookissa (facebook.com/kahvilapeura).
(Päivitetty 19.12.2020)

Lastennäyttely Untuvikko 

Tunturi-Lapin luontokeskuksessa on lapsille oma näyttely- ja leikkitila Untuvikko. Näyttely autiotupineen innostaa perheen pienempiä lähtemään retkelle luonnonhelmaan. 

Ruskea pehmolelu karhu ja oranssi kettu makoilevat harmaiden tyynyjen päällä.

Uutisia Hetasta

Päivän sää