Syksyn tullen aukioloajat muuttuvat

Pyhäkeron kahvila on sulkeutunut 16.9.2022. Seuraavan kerran se on avoinna kevättalvella.

Tunturi-Lapin luontokeskus on avoinna päivittäin syyskuun loppuun asti. 1.10. 2022 alkaen luontokeskus on avoinna maanantaista perjantaihin klo 9-16. Luontokeskuksessa on pysyvien näyttelyiden lisäksi mielenkiintoisia vaihtuvia näyttelyitä. Syys-lokakuussa voi tutustua Janette Backmanin suosittuun näyttelyyn Satu maahispeikosta (tapahtumat.luontoon.fi) sekä luontokuvaaja Hannu Vainionpekan näyttelyyn Merikotka (tapahtumat.luontoon.fi).

Tunturi-Lapin luontokeskuksessa sijaitseva Kahvila Peura (kahvilapeura.fi) jää syystauolle. Se on avoinna 7.10.2022 asti ja avautuu seuraavan kerran joulukuussa. (Päivitetty 21.9.2022)

Tunturi-Lapin luontokeskus avoinna joka päivä

Tunturi-Lapin luontokeskus Hetassa on avoinna kesällä päivittäin klo 9-17. Luontokeskuksessa voi tutustua näyttelyihin, saada retkeilyneuvontaa, varata varaustupia ja ostaa alueen kalastuslupia.  Pysyvien näyttelyiden lisäksi esillä on vaihtuvia näyttelyitä.

Luontokeskuksessa toimiva Kahvila Peura (kahvilapeura.fi) on auki maanantaista perjantaihin klo 11-18.  (Päivitetty 4.7.2022)

Pyhäkeron kahvila avoinna myös kesäaikaan

Pyhäkeron autiotuvan läheisyydessä sijaitseva latukahvila on avoinna tänä vuonna myös kesällä. Kahvila (roimaelamys.fi) on avoinna 1.7.-16.9. 2022 joka päivä klo 11-16. (Päivitetty 4.7.2022)

Yrittäjälle

Metsähallituksen reittien ja rakenteiden käyttö yritystoiminnassa on aina maksullista.

Uutisia Hetasta

Tarkista varoitukset

Metsä- ja ruohikkopalovaroituksen (ilmatieteenlaitos.fi) aikana tulenteko on sallittu vain hormillisilla, katetuilla tulentekopaikoilla ja tupien tulisijoissa erityistä varovaisuutta noudattaen. Sytyttäjä vastaa aina tulenteon turvallisuudesta. Huomaathan, että tulenteko voidaan kieltää paikkakohtaisesti.

Piirros tulisijasta. Piirrokseen on merkitty katto, hormi ja irti maasta.

Perhe nuotiolla. Avaa Tapahtumat.luontoon.fi.

Tapahtumat 

Tapahtumakalenterista löydät luontokeskusten ja yhteistyöyrittäjien tapahtumia ympäri Suomen!

Päivän sää