Ajankohtaista Mujejärvellä

4.2.2021
Koronaviruksen takia luonnossakin on syytä pitää turvavälit ja noudattaa erityistä käsihygieniaa mm. tuvilla, tulentekopaikoilla ja huussikäyntien jälkeen. Metsähallituksen linjauksia ja ohjeita päivitetään, kun yleiset koronaohjeet tarkentuvat. Ks. tilanne sivultamme www.luontoon.fi/koronavirusohjeet.

Mujejärven reittikuulumisia

(Päivitetty 18.11.2016, 9.7.2020)

Mujejärven alueella osa reitistöstä on päätetty jättää ylläpidon ulkopuolelle kestävöinnin osalta. Pitkospuita ja maastoportaita ei uusita toistaiseksi välillä Uuronrotkon pysäköintialue - Peurakangas - Tammikämppä - Hiltuslahti. Reitit ovat kuljettavissa, mutta kulkijan kannattaa varautua reitille ainakin maastokelpoisin jalkinein sillä usein on helpompaa kulkea vanhan pitkospuun vieressä kuin irtonaisilla lankuilla.

Lähikuva vaelluskengästä pitkoksella.

Uutisia Mujejärveltä

Tarkista varoitukset

Metsä- ja ruohikkopalovaroituksen (ilmatieteenlaitos.fi) aikana tulenteko on sallittu vain hormillisilla, katetuilla tulentekopaikoilla ja tupien tulisijoissa erityistä varovaisuutta noudattaen. Sytyttäjä vastaa aina tulenteon turvallisuudesta. Huomaathan, että tulenteko voidaan kieltää paikkakohtaisesti.

Tulentekopaikoilla joukolla tulistelu lisää koronaviruksen tartuntavaaraa. Katso koronavirusohjeet retkeilijälle.