Tulossa kesällä 2018: Aulanko Tower Trail

(Päivitetty 13.11.2017)
Aulangolla järjestetään polkujuoksutapahtuma 30.6.2018. Kilpailukeskus sijaitsee Katajistonrannassa. Lue tarkemmat tiedot tapahtumasta www.polkuhurmio.fi.

Näkötorni sulkeutuu 6.11.

(Päivitetty 2.11.2017)
Alangon näkötorni sulkee ovansa talven ajaksi maanantaina 6.11.2017. Torni on pääsääntöisesti avoinna toukokuusta syyskuun loppuun. Aukioloon vaikuttavat sääolosuhteet, jotka ovat tänä vuonna sallineet aukiolon tavallista pidempään. Torni avataan taas keväällä vapun tienoilla tai sään salliessa. Tornin puolivälivälin tasanteelle pääsee myös tornin huipun ollessa suljettu. Tornilla ei ole talvikunnossapitoa, joten liikkumisessa tulee noudattaa varovaisuutta.

Julkaistu sähköinen esite

(Päivitetty 2.6.2017)
Aulangon luonnonsuojelualueesta on julkaistu sähköinen esite. Nyt julki ovat suomenkielinen ja englanninkielinen, tulossa myöhemmin kesällä on myös vastaava ruotsinkielinen esite.

MOBO-suunnistusrata Aulangolla

(Päivitetty 29.11.2016)
Aulangolla voi suunnistaa nyt myös MOBO-mobiilisovelluksella. MOBO-suunnistus on nykyaikainen versio kiintorastisuunnistuksesta. Mobiilisuunnistus on ilmaista ja sitä voi harrastaa Windows Phone-, Android- ja iPhone -puhelimilla. MOBO-suunnistus sopii aloittelijan suunnistusharjoitukseen sekä kokeneemmalle suunnistajalle mukavaksi karttalenkiksi. Aulangon MOBO-suunnistusradan lähtöpaikat ovat Joutsenlammen kioski sekä Aulangon ulkoilumaja. Lisätietoa MOBO-suunnistuksesta: http://mobo.suunnistus.fi.

MOBO-suunnistusrasti. Kuva: Outi Mäenpää

Kyhmyjoutsenia ei tuoda enää Aulangolle

(Päivitetty 20.4.2016)
Aulangon joutsenlammelle ei enää tuoda kyhmyjoutsenia. Viimeinen Aulangon joutsen vapautettiin 20.4.2016 Loviisan ydinvoimalan lähistölle kahden muun kyhmyjoutsenen kanssa.

Tapahtumia Aulangolla