Isonevan kulkuyhteydet ja kartat

4.2.2021
Koronaviruksen takia luonnossakin on syytä pitää turvavälit ja noudattaa erityistä käsihygieniaa mm. tuvilla, tulentekopaikoilla ja huussikäyntien jälkeen. Metsähallituksen linjauksia ja ohjeita päivitetään, kun yleiset koronaohjeet tarkentuvat. Ks. tilanne sivultamme www.luontoon.fi/koronavirusohjeet.

Kulkuyhteydet

Isoneva sijaitsee Pori - Kankaanpää – tien nro 23 varrella. Alueelle on tienvarsiopasteet molemmista suunnista tultaessa.

 

Isonevan kulkuyhteydet.

 

Autolla

  • Porista päin tultaessa ajetaan valtatietä nro 23 noin 28 km Kankaanpään ja Pomarkun suuntaan. Käännytään tienvarsiopasteiden jälkeen vasemmalle pysäköintialueelle, josta Isonevan reitit lähtevät.
  • Kankaanpäästä ja Pomarkusta päin tultaessa ajetaan valtatietä nro 23 Poriin päin. Käännytään noin 3 km Pomarkun jälkeen tienvarsiopasteiden mukaisesti oikealle paikoitusalueelle, josta Isonevan reitit lähtevät. 

Julkisilla kulkuneuvoilla 

Isonevan ohitse valtatiellä 23 liikennöi useita linja-autovuoroja (matkahuolto.fi). Linja-autopysäkit sijaitsevat noin 500 metriä Pomarkun suuntaan. 


Retken lähtöpisteet 

Reitit lähtevät Isonevan pysäköintialueelta. 

Yllä oleva kartta auttaa sinua suunnittelussa

 

Kartat

Sähköiset kartat

Muut kartat

  • Maastokartta numero M342, 1:50 000. Karttoja voi ostaa Karttakeskuksesta ja Maanmittauslaitokselta. 
  • Peruskartta 114405, 114402, 1:20 000. Karttoja voi ostaa Karttakeskuksesta ja Maanmittauslaitokselta. 
  • GT tiekartta Länsi-Suomi, 1:250 000. Karttoja voi ostaa muun muassa Karttakeskuksesta ja hyvin varustetuista kirjakaupoista. 
  • Retkeily GT Länsi-Suomi 1:250 000. Karttoja voi ostaa muun muassa Karttakeskuksesta ja hyvin varustetuista kirjakaupoista. 

Karttojen myyntipaikat

Kädessä kännykkä, jossa näkyy Retkikartta.fi. Avaa Isonevan kartan Retkikartta.fi:ssä.