Ajankohtaista Korteniemen perinnetilalla

Liesjärven kaivovedet on tutkittu

(Päivitetty 2.7.2019)
Kortenemen pihapiirin rengaskaivo on hyvää talousvettä, mutta pihapiirissä olevan vinttikaivon vettä ei ole tutkittu. Pirttilahden kaivon vesi tulee keittää tai käyttää desinfiointitabletteja.

Korteniemen kesä jälleen täynnä tapahtumia

(Päivitetty 20.3.2019)
Korteniemen perinnetila avaa ovet tulevaan kauteen 6.5.2019. Tapahtumia on jälleen runsaasti. Tarkemmat tapahtumatiedot löytyvät uudesta tapahtumakalenterista. Tervetuloa Korteniemeen!

18.5. Leivontapäivä
8.6. Perinnepäivä
23.6. Juhannusjumalanpalvelus klo 13
10.7. Suomen kuvataiteen päivä
17.7. Lasten perinnepäivä
8.9. Kulttuuriympäristöpäivä
18.12. Korteniemen joulurauha

Liesjärven kaivovedet eivät täytä laatuvaatimuksia

(Päivitetty 25.5.2018)
Talousvesitutkimukset osoittavat, että vesi sekä Kyynäränharjun pohjoisosassa Harjun kaivossa että Korteniemen perinnetilan uudessa kaivossa (pihapiirin itäreunalla) eivät täytä talousveden vaatimuksia ja ne tulee keittää ennen käyttöä. Korteniemen vinttikaivo (tuvan edustalla) on pois käytöstä. Liesjärven kansallispuistossa retkeilijöiden pitää tuoda omat juomavedet mukanaan tai hakea vesiä Hämeen luontokeskukselta, Eräkeskukselta tai Letkun puodista.

Terveisiä Korteniemestä: ajo-ohjeet

(Päivitetty 11.6.2018)
Aina ei kannata luottaa navigaattoriin! Tervetuloa Liesjärven kansallispuiston Korteniemen perinnetilalle Kansallispuistontietä pitkin. Navigaattorit neuvovat reitin Hennontieltä, joka on todella huonokuntoinen yksityistie. 2-tieltä on opasteet Liesjärven kansallispuistoon ja Kansallispuistontielle.