Urho Kekkosen kansallispuisto juhlii 40-vuotissynttäreitään tapahtumilla

Henkilö makaa mustikan varpujen päällä pitkät hiukset levitettynä maahan. Silmät on piilotettu kahdella vihreäsävyillä hihamerkillä.

Aamurusko pilvipäivä, iltarusko poutapäivä…

Kentänpään eukon tarinoita koulujen syyslomaviikoilla Saariselän Aurorassa  

Kentänpää on paikka, jossa kotipiha päättyy ja sieltä alkaa metsä. Metsänreunassa eli kentänpäässä asuu Kentänpään eukko, joka opastaa kysyjää ja johdattaa hänet tarinoiden maailmaan. Kentänpään eukko opettaa ihmisiä havainnoimaan luonnon ihmeitä. Kentänpään eukko tarjoaa perustietoa luonnosta sekä opettaa liikkumaan luontoa kuunnellen ja kunnioittaen. 

Kentänpään eukon tarinoita voi kuulla koulujen syyslomaviikoilla keskiviikkoisin 18.10. ja 25.10. klo 17.00 Saariselän Aurorassa, Urho Kekkosen kansallispuistossa. Syyslomaviikkojen luontoillat on suunnattu lapsiperheille sekä kaikille Kentänpään eukon tarinoista ja opetuksista kiinnostuneille. Tervetuloa! Ei pääsymaksua! 

Saapumisohje: Auroratuvalle on kävelymatkaa Urho Kekkosen kansallispuiston polkujen/latujen lähtöportilta Saariselällä noin 700 metriä. Reitti on käveltävissä ympäri vuoden. 

Aika: Keskiviikkoisin 18.10. ja 25.10. klo 17.00-18.00.

Paikka: Auroratupa, Saariselkä, Urho Kekkosen kansallispuisto

Lisätietoja: e-mail: ukpuisto@metsa.fi, puh. +358 206 39 7200

Aurora, vuokrakota on yhtenä tapahtumien pitopaikoistaAuroraa voit varata myös omien tapahtumien pitopaikaksi, tuvalle vie Aurorapolku (pdf 3,8Mt, julkaisut.metsa.fi).