Kurjenrahkan kansallispuisto 

17.1.2022
Tutustu koronaturvallisuusohjeisiin ennen kuin lähdet retkelle tai vierailet luontokeskuksissa.

Liminganlahden luontokeskus on suljettu 1.1.-4.2.2022. Suomen luontokeskus Haltia on suljettu 10.1.–1.2.2022. Kolin luontokeskus Ukko on suljettu 1.-26.1.2022. Kuusamon palvelupiste Karhuntassu on suljettu 13.1.-31.1.2022.

Suomen muissa luontokeskuksissa edellytämme maskin käyttöä ja 2 m turvavälin noudattamista. Lisäksi käytössä voi olla koronapassi ja/tai asiakasmäärää on rajoitettu. Tarkista tiedot luontokeskuksien sivuilta. Rajoituksien voimassaoloaika on aluekohtainen. Tarkemmat aluekohtaiset tiedot löytyvät aluehallintoviraston sivuilta.
Hiihtolatu kulkee pienten mäntyjen keskellä.

Kurjenrahkan kansallispuiston piirretty tunnus. Soikeassa tunnuksessa on kuvattu lentävä kurki. Tunnuksen ulkoreunoilla kiertää teksti: Kurjenrahka kansallispuisto nationalpark.
Poikkea kulttuurikaupunki Turun kuhinasta muutaman tunnin päivä- tai yöretkelle Kurjenrahkan luontoon. Kurjenrahka on nimensä mukaisesti kurkien kotisuo, mutta täällä voit kokea myös pöllöjen keväthuuman. Hyvinä lumitalvina hiihtolatu vie sinut levollisen suoluonnon keskelle. 

Soveltuvuus: Sopii kaiken ikäisille ympäri vuoden. Kurjenpesän luontotuvan piha on esteetön.

Aluetta hoitaa: Metsähallitus, Rannikon Luontopalvelut. 

Tämän sivun osoite on luontoon.fi/kurjenrahka