Patvinsuon kansallispuisto  

17.1.2022
Tutustu koronaturvallisuusohjeisiin ennen kuin lähdet retkelle tai vierailet luontokeskuksissa.

Liminganlahden luontokeskus on suljettu 1.1.-4.2.2022. Suomen luontokeskus Haltia on suljettu 10.1.–1.2.2022. Kolin luontokeskus Ukko on suljettu 1.-26.1.2022. Kuusamon palvelupiste Karhuntassu on suljettu 13.1.-31.1.2022.

Suomen muissa luontokeskuksissa edellytämme maskin käyttöä ja 2 m turvavälin noudattamista. Lisäksi käytössä voi olla koronapassi ja/tai asiakasmäärää on rajoitettu. Tarkista tiedot luontokeskuksien sivuilta. Rajoituksien voimassaoloaika on aluekohtainen. Tarkemmat aluekohtaiset tiedot löytyvät aluehallintoviraston sivuilta.
Retkeilijä hiihtää suolla.

Patvinsuon kansallispuiston piirretty tunnus. Pyöreässä tunnuksessa on kuvattuna karhu. Tunnuksen ulkoreunoilla kiertää teksti: Patvinsuo kansallispuisto nationalpark.
Tähyä aapasoiden yli, niin voit nähdä metsien ruhtinaan – kontion – ilman että se vainuaa ihmisen läsnäolon. Luontotornista pääset seuraamaan suon kiihkeää kevätrytmiä, yötöntä sydänkesää ja syksyn usvaista maisemaa. Retken kruunaa pulahtaminen järveen silkkisiltä hiekkarannoilta tai Suomunjärven rantasaunasta.
 

Soveltuvuus: Sopii kaiken ikäisille ympäri vuoden. Suomun luontotuvalta pääsee pyörätuolilla avustajan
kanssa Suomunjärven rannan tulentekopaikalle.

Asiakaspalvelu

tmi Villiemäntä (villiemanta.fi)
+358 465 720 766/Suomun isäntä Pekka
suomunluontotupa(at)gmail.com
Kolin luontokeskus Ukko Puh. 0206 39 5654, ukko(at)metsa.fi

United Nations Educational, Scientific and Cultural Organization, Man and the Biosphere Programme, Pohjois-Karjalan biosfäärialue / North Karelia Biosphere Reserve.

Aluetta hoitaa: Metsähallitus, Järvi-Suomen Luontopalvelut.

Tämän sivun osoite on luontoon.fi/patvinsuo