Repoveden kansallispuisto

17.6.2019
Lapinsalmen riippusilta on poistettu käytöstä. Uusi silta rakennetaan kesän ja syksyn aikana. Korvaavat, maksuttomat venekuljetukset Lapinsalmen sisääntulon ja taukopaikan välillä kulkevat 26.5.-11.8.2019 päivittäin klo 10-18. Lisäksi venekuljetus on käytettävissä seuraavina viikonloppuina: 17.-18.8., 24.-25.8. ja 31.8.-1.9.2019 klo 10-18. Ketunlossi on normaalissa käytössä.

Patikointi Erävaellus Luontopolkuun tutustuminen Nähtävyyksien ja näköalojen katselu Melonta Veneily Marjastus ja sienestys Kalastus Pyöräily Hiihto huolletulla ladulla Hiihto maastossa Lumikenkäily Osallistuminen ryhmäopastukseen Oppimaan luontoon Leirin järjestäminen Geokätköily Kiipeily

Repovesi, Olhava. Kuva: Sini Yläsaari

Repoveden kansallispuiston tunnus - kettuLepuuta silmiäsi kymmenien järvien ja lampien muodostamassa metsämaisemassa. Repoveden mahtavat mäet ja jylhät kalliot haastavat harrastajan kiipeämään yhä korkeammalle. Riippusillalta, ketunlossilta, näkötornista ja monista muista kohteista voit löytää oman Repovesi-seikkailusi! Kaakkurin huuto täydentää retkikokemuksen.

Soveltuvuus: Sopii kaiken ikäisille vuoden ympäri. Soveltuu osin myös liikuntaesteisille.