Pallas-Yllästunturin kansallispuisto

7.6.2021
Koronaviruksen takia luonnossakin on syytä pitää turvavälit ja noudattaa erityistä käsihygieniaa mm. tuvilla, tulentekopaikoilla ja huussikäyntien jälkeen. Metsähallituksen linjauksia ja ohjeita päivitetään, kun yleiset koronaohjeet tarkentuvat. Ks. tilanne sivultamme www.luontoon.fi/koronavirusohjeet.
Retkeilijä yöauringossa tunturin huipulla kivikasan päällä. Taustalla tuntureita taivaanrannassa.

Pallas-Yllästunturin kansallispuiston piirretty tunnus. Soikeassa tunnuksessa on kuvattu kolme pulmusta lentämässä tunturien yllä. Tunnuksen ulkoreunoilla kiertää teksti: Pallas-Yllästuntui kansallispuisto nationalpark.Tunturien raikkaimmat huiput. Hengitä maailman puhtainta ilmaa ja koe ympärilläsi tunturimaiseman avaruus. Pallas-Yllästunturin kansallispuiston monipuoliset retkeilyreitit vievät helposti huipulta huipulle ja tunnelmallisille tulentekopaikoille. Liikut, lepäät ja lomailet Lapin luonnon ihmeiden ja hyvien palvelujen ympäröimänä. 

 

Soveltuvuus: Aloitteleville ja kokeneille retkeilijöille ja vaeltajille, hiihtäjille, pyöräilijöille. Sopii koko perheelle, myös esteettömiä kohteita.

Europarc -organisaation tunnuksessa on sinivihreä tähtimäinen kuvio ja viisi keltaista palloa.

Aluetta hoitaa: Metsähallitus, Lapin luontopalvelut.

Tämän sivun osoite on luontoon.fi/pallas-yllastunturi