Yhteistyötahojen tarjoamia palveluja Pallas-Yllästunturin kansallispuistossa

14.7.2021
Ruohikko- tai metsäpalovaroituksen (ilmatieteenlaitos.fi) aikana tulenteko on sallittu vain hormillisilla, katetuilla tulentekopaikoilla sekä tupien tulisijoissa erityistä varovaisuutta noudattaen. Sytyttäjä vastaa aina tulenteon turvallisuudesta. Tulenteko voidaan kieltää paikkakohtaisesti.

Kuvan täyttää jättimäinen poropatsas, jonka porolla on suuret sarvet ja koristellut valjaat selässä. Sarvissa lukee #Jounin kauppa. Taustalla iso kaupparakennus, jossa lukee katolla Jounin kauppa ja K-market. Aurinkoinen päivä, taivas on pilvetön ja sininen. Parkkipaikalla kuusi autoa ja kaksi ihmistä, joista toisella koira.

Seuraavat yritykset ja muut yhteistyötahot tarjoavat palveluja Pallas-Yllästunturin kansallispuistossa ja sen ympäristössä. Niillä on yhteistyösopimus Metsähallituksen kanssa, ja ne toteuttavat kansallispuistossa toimiessaan kestävän luontomatkailun periaatteita (metsa.fi).  

Opastetut retket 

Välinevuokraus

Ruokapalvelut

Kuljetuspalvelut

Majoitus- ja tilavuokrapalvelut

Muut palvelut

Tapahtumat

Yrittäjälle

Metsähallituksen rakenteisiin ja reitteihin tukeutuvaan yritystoimintaan tarvitaan sopimus Metsähallituksen kanssa. Palvelurakenteiden käyttö yritystoiminnassa on maksullista.

Kansallispuiston tunnus, jossa kolme lentävää pulmusta ja taustalla tunturien profiili.