Yhteistyötahojen tarjoamia palveluja Pallas-Yllästunturin kansallispuistossa

3.3.2021
Koronaviruksen takia luonnossakin on syytä pitää turvavälit ja noudattaa erityistä käsihygieniaa mm. tuvilla, tulentekopaikoilla ja huussikäyntien jälkeen. Metsähallituksen linjauksia ja ohjeita päivitetään, kun yleiset koronaohjeet tarkentuvat. Ks. tilanne sivultamme www.luontoon.fi/koronavirusohjeet.

Kuvan täyttää jättimäinen poropatsas, jonka porolla on suuret sarvet ja koristellut valjaat selässä. Sarvissa lukee #Jounin kauppa. Taustalla iso kaupparakennus, jossa lukee katolla Jounin kauppa ja K-market. Aurinkoinen päivä, taivas on pilvetön ja sininen. Parkkipaikalla kuusi autoa ja kaksi ihmistä, joista toisella koira.

Seuraavat yritykset ja muut yhteistyötahot tarjoavat palveluja Pallas-Yllästunturin kansallispuistossa ja sen ympäristössä. Niillä on yhteistyösopimus Metsähallituksen kanssa, ja ne toteuttavat kansallispuistossa toimiessaan kestävän luontomatkailun periaatteita (metsa.fi).  

Opastetut retket 

Välinevuokraus

Ruokapalvelut

Kuljetuspalvelut

Majoitus- ja tilavuokrapalvelut

Muut palvelut

Tapahtumat

Yrittäjälle

Metsähallituksen rakenteisiin ja reitteihin tukeutuvaan yritystoimintaan tarvitaan sopimus Metsähallituksen kanssa. Palvelurakenteiden käyttö yritystoiminnassa on maksullista.

Kansallispuiston tunnus, jossa kolme lentävää pulmusta ja taustalla tunturien profiili.