Yhteistyötahojen tarjoamia palveluja Pallas-Yllästunturin kansallispuistossa

17.1.2022
Tutustu koronaturvallisuusohjeisiin ennen kuin lähdet retkelle tai vierailet luontokeskuksissa.

Liminganlahden luontokeskus on suljettu 1.1.-4.2.2022. Suomen luontokeskus Haltia on suljettu 10.1.–1.2.2022. Kolin luontokeskus Ukko on suljettu 1.-26.1.2022. Kuusamon palvelupiste Karhuntassu on suljettu 13.1.-31.1.2022.

Suomen muissa luontokeskuksissa edellytämme maskin käyttöä ja 2 m turvavälin noudattamista. Lisäksi käytössä voi olla koronapassi ja/tai asiakasmäärää on rajoitettu. Tarkista tiedot luontokeskuksien sivuilta. Rajoituksien voimassaoloaika on aluekohtainen. Tarkemmat aluekohtaiset tiedot löytyvät aluehallintoviraston sivuilta.

Kuvan täyttää jättimäinen poropatsas, jonka porolla on suuret sarvet ja koristellut valjaat selässä. Sarvissa lukee #Jounin kauppa. Taustalla iso kaupparakennus, jossa lukee katolla Jounin kauppa ja K-market. Aurinkoinen päivä, taivas on pilvetön ja sininen. Parkkipaikalla kuusi autoa ja kaksi ihmistä, joista toisella koira.

Seuraavat yritykset ja muut yhteistyötahot tarjoavat palveluja Pallas-Yllästunturin kansallispuistossa ja sen ympäristössä. Niillä on yhteistyösopimus Metsähallituksen kanssa, ja ne toteuttavat kansallispuistossa toimiessaan kestävän luontomatkailun periaatteita (metsa.fi).  

Opastetut retket 

Välinevuokraus

Ruokapalvelut

Kuljetuspalvelut

Majoitus- ja tilavuokrapalvelut

Muut palvelut

Tapahtumat

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yrittäjälle

Metsähallituksen reittien ja rakenteiden käyttö yritystoiminnassa on aina maksullista.

Kansallispuiston tunnus, jossa kolme lentävää pulmusta ja taustalla tunturien profiili.