Vapaaehtoiseksi Pyhä-Luoston kansallispuistoon

5.10.2020
Suosittelemme kasvomaskia käytettäväksi luontokeskus Naavan sisätiloissa, sekä kansallispuiston taukopaikoilla aina, kun turvavälejä ei ole mahdollista noudattaa.
3.3.2021
Koronaviruksen takia luonnossakin on syytä pitää turvavälit ja noudattaa erityistä käsihygieniaa mm. tuvilla, tulentekopaikoilla ja huussikäyntien jälkeen. Metsähallituksen linjauksia ja ohjeita päivitetään, kun yleiset koronaohjeet tarkentuvat. Ks. tilanne sivultamme www.luontoon.fi/koronavirusohjeet.

Haluatko tukea Suomen upeimman luonnon hoitoa ja kunnostusta vapaaehtoisena? Vapaaehtoisena pääset nauttimaan Pyhä-Luoston kansallispuiston upeista maisemista luonnonhoitotöiden lomassa sekä kokemaan kansallispuiston rauhoittavan ja rentouttavan vaikutuksen. 
 

Tapahtumat

Pyhä-Luoston kansallispuiston ajankohtaiset vapaaehtoistapahtumat löydät Pyhä-Luoston tapahtumista. Tutustu myös kaikkien kansallispuistojen vapaaehtoistapahtumiin.

Pidä Lappi Siistinä ry:n vuoden 2012 talkooleirit pidettiin Sallan Poropuistossa ja Perämeren kansallispuistossa. Luvassa oli perinteisesti tietenkin roskien keruuta ja lisäksi mm. pitkospuiden uusimista, portaiden rakentamista, luontoreittien merkitsemistä sekä luonnonhoitotöitä.