Tapahtumat Oulangan kansallispuistossa

Talvinen Suomen luonto -taidenäyttely Oulangan luontokeskuksella
27.1.–30.3.2023 klo 10–16

Kuvataiteilija Päivi Suomen maalaukset vievät mukanaan pohjoiseen luontoon ja kansallispuistojen tunnelmiin. Luonto on taiteilijalle ehtymätön aarreaitta ja innoituksen lähde. Näin Päivi kuvailee luonnon vaikutusta teoksiinsa: "Olen yli 30 vuoden taiteilijaurani aikana hakenut luonnosta inspiraatiota. Suurimman osani vietän aikani Lapissa ja puolet vuodesta Säkylän ateljeessani. Kierrän kansallispuistoissa kuvaamassa ja maalaan niistä tauluja. Teokseni ovat öljy- ja akryylimaalauksia. Tekotapani on veitsi, pesusieni tai suihkepullo. Sivellintä en käytä lainkaan. Maalaan mieluiten sormin. Suomen luonto on inspiraationi lähde. Päivin taidetta voi ihastella myös Taidesivut.netissä (taidesivut.net), Facebookissa (facebook.com) ja Instagramissa (instagram.com).

Hiihtotapahtuma NUTS SKI Oulangan erämaareitillä
25.3.2023 klo 7.30–20

Murtomaahiihtotapahtuma Oulangan erämaareitillä ja Karhunkierros erämaaladulla. Lisää tietoa tapahtumasta tapahtumajärjestäjän sivuilla (nutsski.fi).
Tapahtumapäivänä Oulangan luontokeskus on avoinna klo 8.30–16. Tervetuloa!

Polkujuoksutapahtuma NUTS Karhunkierroksella
26.–27.5.2023

Polkujuoksijoiden unelmatapahtuma Karhunkierros-vaellusreitillä upeissa maisemissa Oulangan kansallispuistossa sekä Valtavaaran ja Pyhävaaran luonnonsuojelualueella. Lisää tietoa ja ennakkoilmoittautuminen tapahtumajärjestäjän sivuilla (nutskarhunkierros.fi).
Tapahtumapäivänä Oulangan luontokeskus on avoinna klo 10–16. Tervetuloa!

Kesäinen Suomen luonto -taidenäyttely Oulangan luontokeskuksella
1.6.–31.7.2023 klo 10–18

Kuvataiteilija Päivi Suomen värikkäät, veitsellä tehdyt öljymaalaukset ovat saaneet inspiraationsa Suomen kansallispuistoista. Päivin taidetta on ollut esillä sadoissa näyttelyissä Suomessa ja ulkomailla - nyt myös Oulangan luontokeskuksessa!
Päivin ateljee sijaitsee Satakunnassa Säkylässä, minkä lisäksi hänen pysyväisnäyttelyihinsä voi tutustua myös Levillä ja Saariselällä.
Näyttely on esillä Oulangan luontokeskuksen auditoriossa. Tervetuloa!

Uintitapahtuma Oulankajoella: Oulankajoki Downhill Swim 24
22.7.2023
Oulankajoen alaosan melontareitti Mataraniemestä Jäkälämutkaan täyttyy uimareista tässä uintikunnon haastavassa avovesiuintitapahtumassa. Lisää tietoa tapahtumajärjestäjän sivuilla (downhillswim.fi). Tapahtuma on loppuunmyyty. Tapahtumapäivänä Oulangan luontokeskus on avoinna klo 10–18. Tervetuloa!

Oulangan luontokeskus tapahtumien keskiössä


 

Katso luontokeskuksen tarjonta ja palvelut.

Yhteystiedot

Osoite: Oulangan luontokeskus, Liikasenvaarantie 132, 93900 Kuusamo
Puhelin: 0206 396 850
Sähköposti: oulanka(at)metsa.fi