Päärakennus

Kattilan näyttävä päärakennus on rakennettu 1930-luvulla ja omaa vivahteikkaan historian. Päärakennuksen monipuoliset tilat riittävät jopa 50 hengen ryhmille. Majoitustilaa on kaikkiaan 16 hengelle.

Kivinen funkkistalo. Taustalla mäntyjä, edessä pihaa.

Saunat

Kaitlammen rannassa on varattavissa oleva rantasauna. Kattilan sauna on edustava illanviettopaikka, joka tarjoaa mahdollisuuden varata sähkösaunan lisäksi myös savusaunan.

Sähkösaunan lauteille mahtuu kerralla noin 10 henkilöä ja savusaunan lauteille noin 5-6 henkilöä. Sähkösaunan kanssa samassa rakennuksessa on pukuhuone, suihkutila, WC, oleskelutila, takka sekä minikeittiö ja ulkoterassi.

Torppa

Kattilassa on varattavissa myös torppa, joka on mainio paikka esimerkiksi pikkujoulujen tai kokousten järjestämiseen. Torpassa on yksi huone ja tupa, jossa on keittonurkkaus. Tuvassa on pirttipöydät ja -penkit, takka sekä paikat kokousvälineille. Tupaan mahtuu istumaan jopa 35 henkilöä.

Punainen puutalo. Edessä pihaa ja pöytäpenkkejä, sivulla sireenejä ja taustalla metsää.

Kota

Kattilassa on varattava kota, joka on tarkoitettu kaikkien halukkaiden käyttöön. Keskellä kotaa on tulisijoina kolme kotakeittiötä. Penkeille mahtuu istumaan jopa 70 henkeä. Kodan halkaisija on 9 metriä.

Kattilan alueen rakennuksien varaukset ja tiedustelut

Green Window Oy (greenwindow.fi), puh 040 7506 001.