Kyynäränharjun silta on huonossa kunnossa

(Päivitetty 5.12.2017)
Sillan ylittämisessä on oltava erityisen varovainen.

Liesjärven kansallispuiston Kyynäränharjun silta on huonossa kunnossa.

Kopinlahden pysäköintialuetta laajennettu

(Päivitetty 30.8.2017)
Liesjärven kansallispuiston Kopinlahden parkkipaikan laajennus on valmis. Parkkipaikkoja on nyt Kopinlahdessa tuplaten tarjolla. Tervetuloa puistoon!

Liesjärven kaivovedet hyvää juomavettä

(Päivitetty 27.5.2017)
Talousvesitutkimukset osoittavat, että vesi sekä Kyynäränharjun pohjoisosassa Harjun kaivossa että Korteniemen perinnetilan uudessa kaivossa (pihapiirin itäreunalla) on hyvää juomavettä. Korteniemen vinttikaivo (tuvan edustalla) on pois käytöstä. 

Terveisiä Korteniemestä: ajo-ohjeet ja lampaat

(Päivitetty 11.5.2017)
Aina ei kannata luottaa navigaattoriin! Tervetuloa Liesjärven kansallispuiston Korteniemen perinnetilalle Kansallispuistontietä pitkin. Navigaattorit neuvovat reitin Hennontieltä, joka on todella huonokuntoinen yksityistie. 2-tieltä on opasteet Kansallispuistontielle.

Lampaat Juuli, Valko, Karisma ja Venla saapuivat Korteniemeen. Uuhia karitsoineen tulee Korteniemeen myöhemmin keväällä, kun laitumella on enemmän syötävää.

Punatulkku-rengasreitti osittain pois käytöstä

(Päivitetty 4.5.2017)
Punatulkku-rengasreitti on remontissa ja näin ollen pois käytöstä Lehdoksen ja Korteniemen väliseltä osuudelta Taipaleensuon (= Liesjärven rantaa myötäillen) kautta kuljettaessa. Kevään haastavien sääolosuhteiden vuoksi työt jouduttiin keskeyttämään maan pinnan rikkoutumisen estämiseksi. Töitä jatketaan taas syystalvella maan jäädyttyä.
Muilta osin reitti on hyvässä kunnossa. Pahoittelemme retkeiljöille aiheutuvaa haittaa.

Metsän ennallistaminen Liesjärvellä jatkuu

(Päivitetty 15.12.2016) 
Peukalolammin eteläpuolinen männikkö on tarkoitus polttaa 2017-2018. Ennen polttoa alueen puustoa käsitellään. Polttoa valmistelevat työt aloitettiin 15.12.2016. Lisätietoja: Ari Lahtinen, ari.lahtinen(at)metsa.fi, 040-354 05 22. Lue koko uutinen.

Tapahtumia Liesjärvellä