Korteniemen perinnetilan ryhmäopastukset varattavissa verkkokaupan kautta!

(Julkaistu 5.3.2024)

Korteniemen perinnetilalla järjestetään kesäaikaan aukioloaikoina opastuksia, joissa opas kertoo paikan historiasta ja vanhan ajan elämästä. Opastuksia pidetään kaiken ikäisille.

  • Opastus kestää noin tunnin ja maksaa 50€ ryhmää kohti. Ryhmän enimmäiskoko on 25 henkilöä. Isompien ryhmien on tehtävä varaus usealle tunnille.
  • Opastukset on nyt varattavissa verkkokaupan kautta (eraluvat.fi)
  • Huomioithan, että jokainen varattava tunti on klikattava omana tuotteena ostoskoriin. Älä lisää mitään kohtaan määrä/KPL. Laskutustietojen viimeisenä on Lisätietoja -laatikko. Kirjoita sinne ryhmänne nimi.
  • Varhaiskasvatuksen ryhmille opastus on maksuton. Varhaiskasvatuksen ryhmien on varattava opastus edelleen asiakaspalvelumme kautta: sisasuomi(at)metsa.fi, 0206 39 5270 
  • Koululaisryhmille on tarjolla myös Pellosta pöytään -perunaopastus, joka kestää 1 tunnin. Hinta opastukselle on 50€. Myös tämän opastuksen voi varata verkkokaupan kautta ja kirjoittamalla varauksen lisätietokenttään: Pellosta pöytään-perunaopastus. Ryhmän maksimikoko on 25 oppilasta.
  • Jos haluat opastuksen aukioloaikojen ulkopuolella, voit tiedustella opastuksia yrittäjiltä.  

Ajankohtaista retkille

(Päivitetty 21.5.2024)

Soukonkorven pitkokset ovat vaaralliset

(Päivitetty 18.4.2023)
Liesjärven kansallispuistossa Soukonkorven ympyräreitin varrella (koillisosa) sijaitsevat pitkokset ovat paikoin vaaralliset ja kyseinen reitinosa pysyy suljettuna toistaiseksi. Edestakaisin kuljettava reitinosuus Kyynäränharjun polulta Savilahteen on käytössä edelleen. 

Uutisia Liesjärveltä

Tarkista varoitukset

Maastopalovaroituksen (ilmatieteenlaitos.fi) aikana tulenteko on sallittu vain hormillisilla, katetuilla tulentekopaikoilla ja tupien tulisijoissa erityistä varovaisuutta noudattaen. Sytyttäjä vastaa aina tulenteon turvallisuudesta. Huomaathan, että tulenteko voidaan kieltää paikkakohtaisesti.

Piirros tulisijasta. Piirrokseen on merkitty katto, hormi ja irti maasta.

Vinkit retkeilyyn

Nainen pystyttää telttaa.

Ensimmäinen yön yli retki, varusteet ja vinkit: Retkeilyn ABC.