Tapahtumat Syötteen kansallispuistossa

Tapahtumat Syötteen kansallispuistossa ja luontokeskuksessa
 

Syyslomaviikoilla Syötteen luontokeskuksella tapahtuu

Syyslomaviikot (42 & 43) sisältävät mukavaa koko perheen ohjelmaa Syötteen luontokeskuksella skeä lähiympäristössä. Maanantaisin, tiistaisin, keskiviikkoisin sekä torstaisin näytämme elokuvia, jotka ovat ainakin perheen pienimpien mieleen. Perjantai-iltaisin klo 18.00 (20.20. ja (27.10.) suuntaamme opastetusti pimeäretkelle Annintuvalle, missä tunnelmoimme tulilla ja palaamme takaisin pimeän jo laskeuduttua otsavalojen valossa. Pimeäretkille on ennakkoilmoittautuminen.

Lauantaina 21.10. tutustumme liito-oravan elämään luennon (klo 13) sekä retken (klo 14) merkeissä. Oppaana meillä on biologi Eija Hurme, joka toimii Liito-orava LIFE-hankkeen projektipäällikkönä Metsähallituksessa.

Torstaina 26.10. klo 18-20 järjestämme "Elettiinpä ennenkin" luento- ja keskustelutilaisuuden, missä on ohjelmassa Syötteen kulttuuriperintökohteiden inventoinnin esittelyä Metsähallituksen toimesta.  

Lisätietoja kaikista syyslomaviikkojen tapahtumista löytyy syote.fi tapahtumakalenterista. Tervetuloa mukaan!

”Hyvää oloa luonnosta” -retki Pikku-Syötteellä
20.7.2023

Pikku-Syötteen uusitun luontopolun avajaisretki on torstaina klo 17-19. Patikoimme parin kilometrin mittaisen luontopolun kiireettä ja juomme päälle nokipannukahvit/-teet.  

Luonto luo ihmiselle hyvinvointia, kunhan vain altistamme itsemme sille ja maltamme pysähtyä sen äärelle. Luonnon mieltä elvyttävien vaikutusten ääreen pääsemme ihan vain kulkemalla luonnossa, mutta vielä parempi on, jos syvennymme luonnon yksityiskohtiin ja ilmiöihin sekä omiin aistihavaintoihimme. Pikku-Syötteen uusittu luontopolku helppoine Luonto-olo -harjoitteineen auttaa rauhoittumaan ja keskittymään luonnon aistimiseen, jolloin luonnon hyvinvointivaikutukset tehostuvat.  

Tervetuloa mukaan koko perheen voimin! Retki on maksuton.  

Lisätietoja Syötteen luontokeskukselta, p. 0206 39 6550 tai syote(at)metsa.fi 
 

Syötteen luontokeskus tapahtumien keskiössä

""

Katso luontokeskuksen tarjonta ja palvelut.

Yhteystiedot
Osoite: Syötteen luontokeskus, Erätie 1, 93280 Syöte (Pudasjärvi)
Puhelin: 020 639 6550
(0,00€/min + pvm/mpm)
WhatsApp: +358 40 5831608 
Sähköposti: syote(at)metsa.fi