Tapahtumia Syötteellä

Alkutalven kuulumisia 

(Päivitetty 17.11.2017)

Syötteellä odotellaan vielä lisää lunta. Talviretkeilyreittejä ei ole vielä avattu, ilmoittelemme niiden avaamisesta myöhemmin. Lumikenkäilyynkään ei ole vielä otolliset olosuhteet. Hiihtämään kuitenkin pääsee Luppoveden ensilumenladulla, jonne voi ostaa latupassin esimerkiksi luontokeskukselta, Syötteen keskusvaraamosta tai Tunturimarketista. Talvikauden avausta vietämme 8-10.12.

Maastossa märkää

(Päivitetty 15.9.2017) 
Ruska alkaa olla parhaimmillaan Syötteellä. Runsaiden sateiden vuoksi maastossa on märkää, joten kannattaa varautua vedenpitävin jalkinein ruskaretkille.  

Syötteen maastopyöräreitit entistä ehommat

(Päivitetty 15.9.2017)  
Syötteen suosittuja maastopyöräreittejä on kunnostettu kesän aikana. Syötteen kierros ja Pitämävaaran lenkki on saatu kunnostettua loppuun. Uusi pyöräreittikartta on myös ilmestynyt, ja sitä voi ostaa esim. luontokeskukselta. Ensi vuonna kunnostetaan Ahmankierros, joka valmistuessaan palvelee patikoijia, polkujuoksijoita ja pyöräilijöitä. Kestävöintityöt tehdään Syöte MTB-Syötteen maastopyöräreitit-hankkeessa. Rahoittaja on Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahasto. Kumppanina hankkeessa on Pudasjärven kaupunki. 

Syötteen säätiedot

(Päivitetty 23.8.2017) 
Katso Syötteen täsmäsää (www.foreca.fi)

Katso säätilannetta

Kelikameran kuvaa paikasta Iso-Syöte, Pudasjärvi
(www.liikennetilanne.liiken-nevirasto.fi)

Latukameran kuvaa paikasta Syötteen kansallispuiston portti, Pudasjärvi. (www.otosservice.net)