Tapahtumia Karhunkierroksella

Oulangalla retkeilyneuvontaa saman katon alla jo 30 vuotta 

(Päivitetty 5.7.2018) 
Oulangan luontokeskus juhlii tänä kesänä 30-vuotistaivaltaan. Heinäkuun OulankaFest (9.-15.7.) tarjoaa ulkoileville synttärivieraille muun muassa musiikkia, metsäjoogaa ja opastuksia. 
 
OulankaFest-tapahtumaviikon pääpäivä on 11.7. jolloin Oulangan luontokeskuksen pihapiirissä herkutellaan paikallisella villiruualla, työpajoissa tehdään puusta lintuja ja vaappuja sekä suunnataan luontoon tutkimusretkelle. Musiikista vastaa päivällä lastenorkesteri Höpinätötterö ja illalla esiintyy Oulankajoella Jukka Takalon kanoottiorkesteri. Tilaisuudet ovat avoimia kaikille ja suurimpaan osaan tapahtumista on vapaa pääsy. 

Karhunkierroksen luontokeskuksen uudet aukioloajat

(Päivitetty 7.8.2018)
Karhunkierroksen luontokeskus Hautajärvellä on avoinna ma-la 9-17 ja su 11-16. Metsähallituksen retkeilyneuvontaa on tarjolla ti-la 9-16 16.9.2018 asti.

Kallioportin portaat valmiit - reittiä pääsee kulkemaan normaaliin tapaan 

(Päivitetty 5.7.2018) 
Pienellä Karhunkierroksella kentän väki on saanut Kallioportin portaat valmiiksi ja reittiä pääsee kulkemaan taas normaalisti.

Oulangan ja Karhunkierroksen käymälöissä ei ole tarjolla wc-paperia

(Päivitetty 27.8.2015)
Otathan huomioon retkeä suunnitellessasi, että Oulangan ja Karhunkierroksen kuin myöskään muiden lähiretkikohteiden käymälöissä, huusseissa ei ole wc-paperia, vaan se tulee jokaisen huolehtia mukaan. Oulangan alueella sijaitsee noin 50 taukopaikkaa, jossa kaikissa on kompostoiva käymälä.

Arvonta on suoritettu!

(Päivitetty 2.5.2018)
Oulangan luontokeskus järjesti yhdessä Oulangan leirintäalueen kanssa Facebook -arvonnan, jossa kaikkien osallistujien kesken voittajan valinnan mukaan arvottiin kahdelle henkilölle joko 26 kilometrin melontaretki Oulankajoelle tai 12 kilometrin yksityinen opastettu vaellus Pienelle Karhunkierrokselle. 

Onnittelut arvonnan voittaja Jaana Liponen, olemme laittaneet sinulle viestiä. Ole yhteyksissä Oulangan luontokeskukseen, niin sovimme ajankohdan jolloin haluat voittosi käyttää.


Kiitos kaikille osallistujille!

Katso web kameran kuvaa

Web kamera (http://oulankalw.oulu.fi)

Oulangan web kamera

Karhunkierroksen sää

Katso Kuusamon ja Sallan viimeisimmät säätiedot (www.ilmatieteenlaitos.fi).