Palvelut Oulangan luontokeskuksessa

  • Tietoa Oulangan ja Riisitunturin kansallispuistojen ja lähiseudun muiden kansallispuistojen ja luonnonsuojelualueiden luonnosta ja retkeilymahdollisuuksista. Vuokrattavana lastenkantorinkkoja.
  • Myytävänä karttoja lähialueilta, kirjoja, julisteita, kalastuslupia ja teematuotteita Oulangan ja Riisitunturin kansallispuistoista.
  • Matkailuneuvontaa: Kuusamo-info (www.kuusamo.fi) ja Rukan info (www.ruka.fi). Yhteystiedot: Kuusamo-info, puh. 040 860 8365, info(at)kuusamo.fi. Ruka-info, puh. (08)8600 250, info(at)ruka.fi.
  • Vuokrattavana kokoustilaksi luontokeskuksen auditorio (40-60 henkeä) yksityistilaisuuksiin. Hinta: 50 € / alkava tunti (sis. alv 10 %). Aukioloaikojen ulkopuolella hintoja korotetaan 100 %:lla.
  • Oulangan luontokeskuksen ravintola Talonpöytä Oulanka lounasta tarjolla klo 11 alkaen, kahvila- ja ravintolatuotteet, retkieväitä, paikallisia villiherkuja ja pientä naposteltavaa. Myytävänä paikallisia matkamuistoja. Vuokrattavana lastenkantorinkkoja, lumikenkiä ja metsäsuksia Ravintolalla on A-oikeudet.

Ravintola Talonpöytä palvelee Oulangan luontokeskuksessa. Kuva: Minna Koramo.

Liikuntaesteisten palvelut

  • Luontokeskukseen pääsee pyörätuolilla ja lastenrattailla pysäköintialueelta, joka on noin 30–100 metrin päässä rakennuksesta.
  • Näyttelytila on kierrettävissä pyörätuolilla ja lastenrattailla.
  • Esteetön wc ja lastenhoitohuone.
  • Kahvilaan sopii 30 pyörätuolia kerrallaan erikoisjärjestelyin. 
  • Esteetön polku Könkään kuohu (0,3 km) vie katsomaan Kiutakönkään alimpia kuohuja. Könkään kuohun varrella, pysäköintialueen tuntumassa, on esteetön kuivakäymälä.

Oulangan luontokeskus on esteetön. Kuva: Minna Koramo.

Ravintola Talonpöytä Oulanka

Ravintola Talonpöytä Oulanka

Kahvilan ollessa auki lounas on tarjolla klo 11 alkaen ja lisäksi maukkaita kahvila- ja ravintolatuotteita, retkieväitä, paikallisia villiherkkuja ja pientä naposteltavaa sekä paikallisia matkamuistoja. Ravintolalla on A-oikeudet. Ravintolasta voi vuokrata lastenkantorinkkoja, metsäsuksia ja lumikenkiä.

Aukiolojat

16.2. - 10.3. avoinna joka päivä klo 10 - 16.
11.3. - 14.4. avoinna ma-pe klo 10 - 16, la ja su kiinni. 
15.4. - 27.10. avoinna joka päivä klo 10-16.
28.10.-15.2. suljettu. Tilauksesta auki ryhmille.


Sähköposti: info@talonpoyta.fi
Ravintola Talonpöytä Oulangan nettisivut
Puh. 040 124 2994

Vuokrausvälineet

Pelkät sauvat 10€/vrk
TSL lumikengät ja sauvat 20€/vrk
OAC sukset ja sauvat 35€/vrk
Lastenkantorinkka 20€/vrk