Palvelut Oulangan luontokeskuksessa

3.3.2021
Luontokeskuksia voidaan joutua sulkemaan ja alueelliset tilanteet vaihtelevat. Tarkasta tilanne sen luontokohteen tai luontokeskuksen sivulta, jonne olet menossa.
  • Tietoa Oulangan ja Riisitunturin kansallispuistojen ja lähiseudun muiden kansallispuistojen ja luonnonsuojelualueiden luonnosta ja retkeilymahdollisuuksista. Vuokrattavana lastenkantorinkkoja.
  • Myytävänä karttoja lähialueilta, kirjoja, julisteita, kalastuslupia ja teematuotteita Oulangan ja Riisitunturin kansallispuistoista.
  • Vuokrattavana kokoustilaksi luontokeskuksen auditorio (40-60 henkeä) yksityistilaisuuksiin. Hinta: 50 € / alkava tunti (sis. alv 10 %). Aukioloaikojen ulkopuolella hintoja korotetaan 100 %:lla.
  • Ravintolapalvelut: Luontokeskuksen tiloissa toimiva Ravintola Talonpöytä Oulanka (talonpöytä.fi) on avoinna osan aikaa vuodesta. Ravintolassa tarjolla lounasta, kahvilatuotteita ja pientä naposteltavaa. Ravintolalla on A-oikeudet. Myytävänä paikallisia matkamuistoja. 

Matkailuneuvonta: Kuusamo-info (kuusamo.fi) ja Rukan info (ruka.fi):

Ravintolasalissa istuu pöydissä ruokailijoita. Myyntituotteita esillä telineissä. Tiskillä asiakkaat valitsevat tuotteita.

Esteettömät palvelut

  • Luontokeskukseen pääsee pyörätuolilla ja lastenrattailla pysäköintialueelta, joka on noin 30–50 metrin päässä rakennuksesta.
  • Näyttelytila on kierrettävissä pyörätuolilla ja lastenrattailla.
  • Esteetön wc ja lastenhoitohuone.
  • Kahvilaan sopii 30 pyörätuolia kerrallaan erikoisjärjestelyin. 
  • Esteetön polku Könkään kuohu (0,3 km) vie katsomaan Kiutakönkään alimpia kuohuja. Könkään kuohun varrella, pysäköintialueen tuntumassa, on esteetön kuivakäymälä.

Näyttelysali on avara tila. Seinillä paljon kuvia ja tekstiä. Nainen lastenvaunujen kanssa tutkii näyttelyä.

Ravintola Talonpöytä Oulanka

Ravintola on suljettu. Avaamme jälleen kesäkuussa!

Kesäkaudella keittolounasta klo 11-15. Ruokalistalta löytyy myös lähiruokaa, hampurilaisia ja muita herkkuja. Ruokatilaukset viimeistään puoli tuntia ennen sulkemisaikaa.

Ravintolalla on A-oikeudet ja ulkoterassi.

Ravintola on kiinni talvikaudella lokakuun lopusta helmikuun puoleenväliin. 

Sähköposti: info(at)talonpoyta.fi
Puh. 040 124 2994
Ravintolan nettisivut (talonpoyta.fi)

Pidätämme oikeuden muutoksiin.