Kuusamon palvelupiste Karhuntassu

17.1.2022
Tutustu koronaturvallisuusohjeisiin ennen kuin lähdet retkelle tai vierailet luontokeskuksissa.

Liminganlahden luontokeskus on suljettu 1.1.-4.2.2022. Suomen luontokeskus Haltia on suljettu 10.1.–1.2.2022. Kolin luontokeskus Ukko on suljettu 1.-26.1.2022. Kuusamon palvelupiste Karhuntassu on suljettu 13.1.-31.1.2022.

Suomen muissa luontokeskuksissa edellytämme maskin käyttöä ja 2 m turvavälin noudattamista. Lisäksi käytössä voi olla koronapassi ja/tai asiakasmäärää on rajoitettu. Tarkista tiedot luontokeskuksien sivuilta. Rajoituksien voimassaoloaika on aluekohtainen. Tarkemmat aluekohtaiset tiedot löytyvät aluehallintoviraston sivuilta.
destination-hero-default-alt

Tervetuloa Kuusamon palvelupiste Karhuntassuun

Karhuntassun kautta Kuusamon luontoon, kuohuvien könkäiden jylhiin maisemiin! Kuusamon Palvelupiste Karhuntassu sijaitsee Matkailukeskus Karhuntassussa ja tarjoaa retkeilyneuvontaa ja opastusta lähialueen retkikohteisiin ja myy Metsähallituksen metsästys- ja kalastuslupia sekä Oulangan ja Riisitunturin teematuotteita. Samalta tiskiltä hoidetaan myös Hannu Hautala -luontokuvakeskuksen asiakaspalvelu ja alueen matkailuneuvonta.

Aukioloajat vuonna 2021-2022

Lue ohjeistus koronavirukseen liittyen.

Suljettuna 31.1.2022 saakka koronatilanteen takia. Asiakaspalvelu toimii puhelimitse ja sähköpostitse. Lupia voi ostaa myös Eräluvat-verkkokaupasta (eräluvat.fi.).

Kuusamon palvelupiste Karhuntassu ja Kuusamo Info palvelevat osoitteessa Kaarlo Hännisentie 2. Karhuntassussa on meneillään remontti.

Pidätämme oikeuden muutoksiin aukioloajoissa.
Vapaa pääsy.

Yhteystiedot  

Osoite: Torangintaival 2, 93600 Kuusamo
Alkaen 1.12.2021 Kaarlo Hännisentie 2, 93600 Kuusamo (Kuusamotalo).
Puhelin: 0206 39 6804
Sähköposti: karhuntassu(at)metsa.fi

Karhuntassun kautta Kuusamon luontoon, kuohuvien könkäiden jylhiin maisemiin!

Sijainti: Kuusamo, Oulun-, Kajaanin- ja Kemijärventeiden risteyksessä. Lue lisää

Saapuminen: Autolla ja julkisella liikenteellä. Lue lisää

Vieraile: Matkailukeskus Karhuntassussa vieraileminen on maksutonta. Samassa talossa sijaitseva Hannu Hautala -luontokuvakeskus (hannuhautala.fi) on maksullinen. Lue lisää

Soveltuvuus: Koko perheen käyntikohde. Talossa on otettu huomioon esteetön liikkuminen. Luontokeskukseen ei saa tuoda lemmikkieläimiä.

Palvelut: Monipuolinen valikoima Metsähallituksen ja Hannu Hautala -luontokuvakeskuksen myyntituotteita sekä kahvila. Retkeilyneuvonnan ja kalastus- ja metsästyslupamyynnin lisäksi talossa toimii Kuusamon alueellinen matkailuneuvonta. Lue lisää

Palvelupisteen toiminnasta vastaa: Metsähallitus, Pohjanmaan-Kainuun Luontopalvelut.
Samassa rakennuksessa toimii Kuusamon matkailuinfo ja Hannu Hautala -luontokuvakeskus.

Tämän sivun osoite on luontoon.fi/kuusamonpalvelupiste