Vieraile Oulangan luontokeskuksessa

Oulangan luontokeskus uudistui remontissa 2018. Kuva: Minna Koramo

Aukioloajat vuonna 2019

1.1.– 11.2. ti – la klo 10 – 16

Pidätämme oikeudet muutoksiin.
Vapaa pääsy.

Yhteystiedot

Osoite: Oulangan luontokeskus, Liikasenvaarantie 132, 93900 Kuusamo

Puhelin: 020 639 6850

Sähköposti: oulanka(at)metsa.fi

Kulkuyhteydet ja kartat

Oulangan kansallispuisto sijaitsee 60 km Kuusamon pohjoispuolella, Sallasta 40 km etelään. Lähimmät kylät ovat Käylä, Juuma ja Hautajärvi.

Autolla

Luontokeskukseen on tieopasteet Kuusamosta, Rukalta ja Kemijärveltä.

  • Kuusamosta ja Rukalta: ajetaan E63/5 -tietä Kemijärvelle päin 38 km ja käännytään oikealle Sallaan menevälle tielle nro 950. Ajetaan 7 km Käylään, josta käännytään Liikasenvaaran tielle (nro 8693). Käylästä luontokeskukseen on matkaa 13 km. Reitti on opastettu Käylä - E63/5 -tien risteyksestä liikennemerkein.
  • Kemijärveltä: E63/5 ajetaan Kuusamon suuntaan 96 km. Käännytään vasemmalle Räväntielle (Käylään), ajetaan 8 km Käylän kylään. Jatketaan suoraan Liikasenvaarantietä 13 km.

Julkisilla kulkuneuvoilla

Oulangan kansallispuisto sijaitsee 50 km Kuusamon pohjoispuolella, Sallasta 40 km etelään. Lähimmät kylät ovat Käylä, Juuma ja Hautajärvi. Karhunkierrosbussi kulkee arkisin Kuusamo – Ruka – Käylä – Ristikallio -välillä. Jatkoyhteydet Oulangan luontokeskukseen, Juumaan ja Hautajärvelle vaihtelevat vuodenajoittain.

Kuusamoon saapuvilta reittilennoilta on lentokenttäbussiyhteys Rukan, Käylän, Ristikallion ja Hautajärven kautta Sallaan. Yhteys on myös muiden kuin lentomatkustajien käytettävissä.

Ota yhteys asiakaspalveluumme, autamme mielellämme matkasi suunnittelussa Oulangan kansallispuistoon.

Karhunkierrostaksilla

Kesäisin on kohdekuljetuksia Kuusamosta ja Rukalta perustaksaa halvemmalla hinnalla. Lisätietoja Taksikeskus Kuusamo-Ruka (www.ruka.fi).

Ravintola Talonpöytä Oulanka

Ravintola Talonpöytä Oulanka

Ravintolamme on avoinna joka päivä klo. 10-16 lokakuun loppuun asti. Olemme auki tilauksesta 1.11.2018 - 17.2.2019. Lokakuun ajan Lounasta on tarjolla klo 11 alkaen ja lisäksi maukkaita kahvila- ja ravintolatuotteita, retkieväitä, paikallisia villiherkkuja ja pientä naposteltavaa sekä paikallisia matkamuistoja. Ravintolalla on A-oikeudet. Ravintolasta voi vuokrata lastenkantorinkkoja, metsäsuksia ja lumikenkiä.

Sähköposti: info@talonpoyta.fi

Ravintola Talonpöytä Oulangan nettisivut

Puh. 040 124 2994

  Riisitunturin kansallispuisto

  Karhunkierros

  Oulangan kansallispuisto

  Karhunkierros

  Oulangan kansallispuisto

  @luontoon.fi #karhunkierros #oulanka #oulankanationalpark #finnishparks