Suomen luontokeskus Haltia

7.6.2021
Luontokeskuksia voidaan joutua sulkemaan ja alueelliset tilanteet vaihtelevat. Tarkasta tilanne sen luontokohteen tai luontokeskuksen sivulta, jonne olet menossa.
7.6.2021
Koronaviruksen takia luonnossakin on syytä pitää turvavälit ja noudattaa erityistä käsihygieniaa mm. tuvilla, tulentekopaikoilla ja huussikäyntien jälkeen. Metsähallituksen linjauksia ja ohjeita päivitetään, kun yleiset koronaohjeet tarkentuvat. Ks. tilanne sivultamme www.luontoon.fi/koronavirusohjeet.
Iso pyöreäkulmainen rakennus mäen harjanteella.Edustalla auto- ja kävelyteitä. Taustalla järvi ja kumpuilevaa metsämaastoa.Rakennuksen sisäänkäynnin edustalla ihmisiä.

Tervetuloa Suomen luontokeskus Haltiaan

Suomen luontokeskus Haltia kokoaa Suomen luonnon helmet saman katon alle. Haltia on portti maamme kaikkiin kansallispuistoihin ja tuo Suomen luonnon koettavaksi kaikin aistein. Aivan naapurissa sijaitsee metropolin kansallisaarre, Nuuksion kansallispuisto, jonka järvet, metsät, laaksot, suot ja kalliot muodostavat täydellisen ympäristön retkelle. Haltia tarjoaa myös tasokkaita tapahtuma- ja ravintolapalveluita. Luontokoulu tarjoaa koululaisille innostavia retkiä Nuuksion luontoon

Soveltuvuus: Sopii erinomaisesti koko perheelle. Koko Haltia on esteetön, tiloissa myös esteetön wc. Lähimaastossa esteetön luontopolku 2 km. Haltian näyttelytilaan ei saa tuoda lemmikkieläimiä. Lemmikkieläimet ovat tervetulleita Ravintola Haltian terassille.

Yhteystiedot: Osoite: Nuuksiontie 84, 02820 Espoo. Puhelin: 040 163 6200, sähköposti: info(at)haltia.com

 

 

Tämän sivun osoite on luontoon.fi/haltia