Suomen luontokeskus Haltia

Iso pyöreäkulmainen rakennus mäen harjanteella.Edustalla auto- ja kävelyteitä. Taustalla järvi ja kumpuilevaa metsämaastoa.Rakennuksen sisäänkäynnin edustalla ihmisiä.

Tervetuloa Suomen luontokeskus Haltiaan

Suomen luontokeskus Haltia kokoaa Suomen luonnon helmet saman katon alle. Haltia on portti maamme kaikkiin kansallispuistoihin ja tuo Suomen luonnon koettavaksi kaikin aistein. Aivan naapurissa sijaitsee metropolin kansallisaarre, Nuuksion kansallispuisto, jonka järvet, metsät, laaksot, suot ja kalliot muodostavat täydellisen ympäristön retkelle. Haltia tarjoaa myös tasokkaita tapahtuma- ja ravintolapalveluita. Luontokoulu tarjoaa koululaisille innostavia retkiä Nuuksion luontoon.

Soveltuvuus: Sopii erinomaisesti koko perheelle. Koko Haltia on esteetön, tiloissa myös esteetön wc. Lähimaastossa esteetön luontopolku 2 km. Haltian näyttelytilaan ei saa tuoda lemmikkieläimiä. Lemmikkieläimet ovat tervetulleita Ravintola Haltian terassille.

Yhteystiedot: Osoite: Nuuksiontie 84, 02820 Espoo. Puhelin: 040 163 6200, sähköposti: info(at)haltia.com

Aukioloajat: Haltia on avoinna kesäkaudella 1.5.-30.9. joka päivä klo 10-18 ja talvikaudella 1.10.-30.4. ti-su klo 10-17. Tarkista poikkeusaukioloajat Haltian sivulta (haltia.com)

Uutisia Nuuksiosta

Tämän sivun osoite on luontoon.fi/haltia