Suomen luontokeskus Haltia

17.1.2022
Tutustu koronaturvallisuusohjeisiin ennen kuin lähdet retkelle tai vierailet luontokeskuksissa.

Liminganlahden luontokeskus on suljettu 1.1.-4.2.2022. Suomen luontokeskus Haltia on suljettu 10.1.–1.2.2022. Kolin luontokeskus Ukko on suljettu 1.-26.1.2022. Kuusamon palvelupiste Karhuntassu on suljettu 13.1.-31.1.2022.

Suomen muissa luontokeskuksissa edellytämme maskin käyttöä ja 2 m turvavälin noudattamista. Lisäksi käytössä voi olla koronapassi ja/tai asiakasmäärää on rajoitettu. Tarkista tiedot luontokeskuksien sivuilta. Rajoituksien voimassaoloaika on aluekohtainen. Tarkemmat aluekohtaiset tiedot löytyvät aluehallintoviraston sivuilta.
Iso pyöreäkulmainen rakennus mäen harjanteella.Edustalla auto- ja kävelyteitä. Taustalla järvi ja kumpuilevaa metsämaastoa.Rakennuksen sisäänkäynnin edustalla ihmisiä.

Tervetuloa Suomen luontokeskus Haltiaan

Huom! Katso koronan vaikutukset Haltiaan (haltia.com)!

Suomen luontokeskus Haltia kokoaa Suomen luonnon helmet saman katon alle. Haltia on portti maamme kaikkiin kansallispuistoihin ja tuo Suomen luonnon koettavaksi kaikin aistein. Aivan naapurissa sijaitsee metropolin kansallisaarre, Nuuksion kansallispuisto, jonka järvet, metsät, laaksot, suot ja kalliot muodostavat täydellisen ympäristön retkelle. Haltia tarjoaa myös tasokkaita tapahtuma- ja ravintolapalveluita. Luontokoulu tarjoaa koululaisille innostavia retkiä Nuuksion luontoon.

Soveltuvuus: Sopii erinomaisesti koko perheelle. Koko Haltia on esteetön, tiloissa myös esteetön wc. Lähimaastossa esteetön luontopolku 2 km. Haltian näyttelytilaan ei saa tuoda lemmikkieläimiä. Lemmikkieläimet ovat tervetulleita Ravintola Haltian terassille.

Yhteystiedot: Osoite: Nuuksiontie 84, 02820 Espoo. Puhelin: 040 163 6200, sähköposti: info(at)haltia.com

Tämän sivun osoite on luontoon.fi/haltia