Aukiolot vuonna 2021

Ma - su klo 10 - 17

Pidätämme oikeuden aukioloaikojen muutoksiin.

Vapaa pääsy.

Rakennuksen esteetön sisäänkäynti, josta vasemmalla on Cafe Loimu -ravintolan kyltit ja terassi. Rakennuksen seinässä kyltti "Luonto- ja kulttuurikeskus Naava".

Yhteystiedot

Osoite: Luontotie 1, 98530 Pyhätunturi (Pelkosenniemi)

Puhelin: 0206 39 7302

Sähköposti: pyhaluosto(at)metsa.fi

Sijainti: Pelkosenniemi, Pyhätunturi (pyha.fi), Pyhä-Luoston kansallispuisto.

Vieraile: Luontokeskukseen tutustuminen on maksutonta. Koronavirustilanteesta johtuen emme toistaiseksi järjestä opastusta sisätiloissa. Näyttelyyn tutustuminen omatoimisesti. (Normaalisti ryhmäopastukset näyttelyssä tilauksesta 50 €/tunti/ryhmä tai 1,50€/henkilö [koululaisryhmät]). Saapuminen Luontokeskus Naavaan.

Tekemistä ja näkemistä: Näyttely, AV-esitykset, retkineuvonta, myymälä, tapahtumia.

Soveltuvuus: Soveltuu mainiosti koko perheelle ikään katsomatta. Esteetön pääsy näyttelyyn, AV-esityksiin ja myymälään sekä kahvilaan, esteetön WC. Koiravieraat odottavat ulkona ja kummankin pääoven läheisyydessä ulkona on kiinnityskoukut talutushihnaa varten. Asiakaspalvelusta saa juomavesikupin.

Palvelut: Kahvila-ravintola Café Loimu (cafeloimu.fi), kokoustilavuokraus, luontokasvatus, opastus, matkailuneuvonta, Metsähallituksen eräluvat, lähialueiden kalastusluvat, puoti NaavaShop, langaton verkko. Saatavilla yhteistyötahojen palveluja.

Luontokeskuksen toiminnasta vastaa Metsähallitus.

Tämän sivun osoite on luontoon.fi/pyha-luostonluontokeskus