Liminganlahden luontokeskus sijaitsee Limingassa, noin 35 kilometriä Oulun keskustasta ja 5 kilometriä Limingan keskustasta Lumijoen suuntaan. Opasteet 8-tieltä. Lähin lentokenttä sijaitsee Oulun lentoasemalla noin 15 kilometriä Oulun keskustasta lounaaseen (Oulunsalo). Lähin rautatieasema on Oulussa, jonne matkaa kertyy 34 kilometriä.

Luontopoluille

Luontopoluille lähdetään Liminganlahden luontokeskukselta. Katso retkeilypalvelut.

Bussilla Liminganlahdelle

Oulu-Liminka -välillä kulkee useita bussivuoroja päivittäin. Lähin bussiasema on Limingassa. Limingasta on jatkoyhteyksiä Raaheen ja Lumijoelle. Luontokeskus sijaitsee näiden reittien varrella.

Oulun joukkoliikenteen linja-autopysäkiltä on matkaa luontokeskukseen noin 500 metriä.

Katso linja-autojen aikataulut Oulun joukkoliikenteen sivuilta (oulunjoukkoliikenne).

Junalla Liminganlahdelle

Lähin rautatieasema sijaitsee Oulussa, josta on noin 30 kilometriä Liminganlahden luontokeskukseen. Jatkoyhteys Oulusta on bussilla.

Juna-aikataulut löytyvät VR:n verkkosivuilta (vr.fi), josta voi ostaa myös liput.

Autolla Liminganlahdelle

Liminganlahden luontokeskuksen pysäköintialue. Rantakurvi 6, 91900 Liminka. Tilaa noin 30 henkilöautolle. Pysäköintipaikalla on myös 2 esteetöntä pysäköintipaikkaa. Talvikunnossapidon aikana pysäköintialue voi olla pienempi.

Kävellen ja hiihtäen

Luontokeskukselle pääsee kävellen ja pyöräillen Limingan ja Lumijoen kuntien ydinalueilta. Limingan keskustaan on matkaa noin 6 kilometriä ja Lumijoen keskustaan noin 7 kilometriä.

Talvella luontokeskukselle pääsee hiihtäen Limingan keskustasta, sekä Rantakylän virkistysalueelta.