Elokuvaesitys ja myyjäiset luontokeskuksella 3.12.

Suomen Majakkaseura järjestää yhdessä Liminganlahden luontokeskuksen kanssa ilmaisen näytöksen tuoreelle elokuvalleen Kiehtova Pohjanlahti. Esitykseen on vapaa pääsy ja sen kesto vajaan tunnin. Esitys pidetään sunnuntaina 3.12. klo 14.00-15.00.

Seura järjestää samana päivänä myös pienet myyjäiset, joissa on kaupan esimerkiksi Perämeri-kirjaa, Majakkasaaret 2024 -kalenteria sekä joulukortteja.

Lisätietoja tapahtuman Facebook-sivulta.

Skutsirastit

(Päivitetty 24.5.2023)
Yhteistyössä Mielenterveyden keskusliitto kanssa suunnitellut ja toteutetut Skutsirastit pitää sisällään yhteensä 21 hyvinvointiharjoitusta, jotka on sijoitettu Suomen kansallispuistoihin sekä luonnonsuojelu- ja retkeilyalueille. Lue koko tiedote Skutsirasteista.

Liminganlahden luontokeskuksen kehittäminen on kannattanut

(Päivitetty 31.1.2023)
Liminganlahden luontokeskuksessa kirjattiin ennätysmäärä käyntejä vuonna 2022. Lintuja ja kosteikkoluontoa esittelevässä luontokeskuksessa vierailtiin yli 61 000 kertaa. Luonto- ja ympäristökasvatus on Liminganlahden luontokeskuksen tärkeimpiä teemoja. Vuonna 2022 keskuksella vieraili yli 2 500 oppilasta tutustumassa kosteikkojen ja lintujen elämään. Lue lisää uutisesta Liminganlahden luontokeskuksen kehittäminen kannatti, jatkoa luvassa tulevina vuosina.

Luontokeskuksella lainattava pyörätuoli

(Päivitetty 28.12.2022)
Luontokeskukselle on hankittu käyttäjien vapaasti lainattava pyörätuoli, jota vieraat voivat käyttää vierailunsa ajan sisällä keskuksella ja ulkoreiteillä keskuksen läheisyydessä. Kysyy lisää keskuksen asiakaspalvelusta!

Temmesjokisuun pitkokset huonokuntoisia

(Päivitetty 19.10.2022)
Temmesjokisuun pitkokset ovat huonokuntoisia. Limingan kunta vastaa reitin ylläpidosta.

Uutisia Liminganlahden luontokeskukselta