Kuivajärven luontokahvila avoinna jälleen tänä kesänä kahtena viikonloppuna

(18.6.2022)
Maaselän latu ry (suomenlatu.fi) järjestää luontokahvilan Metsähallituksen Kuivajärven vuokratuvan pihapiirissä tänä kesänä kahtena viikonloppuna. Ensimmäinen kahvilaviikonloppu on 18.-19.6. ja toinen 16.-17.7. Kahvila on avoinna klo 12-18. Tarjolla mm. nuotiolla paistettua pitsaa! HUOM! VAIN KÄTEISMAKSU!

Metsähallituksen asiakaspalvelu jalkautuu mukaan ja retkivinkkejä voi kysellä retkeilyneuvojilta molempina viikonloppuina. Tervetuloa mukaan!

Saarijärvelle rakennetaan varaustupaa, vanha autiotupa ja sauna on purettu

(Päivitetty 18.6.2022)
Peuran polulla sijainneet Saarijärven autiotuvan paikalle rakennetaan parhaillaan uutta saunallista varaustupaa neljällä petipaikalla. Vanha autiotupa ja sauna on purettu rakenteiden huonon kunnon vuoksi. Varaustupa valmistuu myöhemmin tänä kesänä, ja sen varaaminen onnistuu Eräluvat-palvelun kautta. Varaustuvassa retkeilijä varaa itselleen petipaikan, jota saa käyttää varauksen keston ajan. Varausvuorokausi alkaa kello 14 ja päättyy kello 12.

Raatejärven autiotupa poistettu käytöstä

(Päivitetty 9.3.2022)
Raatejärven autiotupa on poistettu käytöstä huonosta kunnosta johtuen. Raatejärven vuokratupa on edelleen retkeilijöiden käytössä.

Tarkista varoitukset

Metsä- ja ruohikkopalovaroituksen (ilmatieteenlaitos.fi) aikana tulenteko on sallittu vain hormillisilla, katetuilla tulentekopaikoilla ja tupien tulisijoissa erityistä varovaisuutta noudattaen. Sytyttäjä vastaa aina tulenteon turvallisuudesta. Huomaathan, että tulenteko voidaan kieltää paikkakohtaisesti.

Piirros tulisijasta. Piirrokseen on merkitty katto, hormi ja irti maasta.