Peuran polun vaellusreitillä ja Sievin retkikohteilla uusittu rakenteita

(Päivitetty 31.10.2022)
Peuran polun vaellusreitin taukopaikkoja on kunnostettu kuluneena kesänä. Rakennustöissä on myös hyödynnetty vanhoja rakenteita muokkaamalla niitä uusiin käyttötarkoituksiin. Sievissä on kehitetty lähivirkistyskohteita ja esteettömiä palveluita.

Lue lisää uutisesta -> Peuran polun ja Sievin retkikohteiden uusitut taukopaikat tarjoavat lepohetkiä ja tulistelua upeissa maisemissa.

Saarijärven vuokratupa on avattu

(Päivitetty 28.10.2022)
Saarijärven rannalle, vanhan autiotuvan kohdalle on noussut uusi vuokratupa. Tuvan varustuksiin kuuluu mm. neljä petipaikkaa, kaasuliesi ja sauna. Tupa sijaitsee noin 8 km Peuran polun pohjoisesta aloituspisteestä, Petäjämäen urheilukeskuksesta etelään ja tupaa voi varata ympäri vuoden. Tuvan varaukset tehdään Eräluvat-palvelun kautta. Vuokratuvassa retkeilijä varaa itselleen ja seurueellen koko tuvan, jota saa käyttää varauksen keston ajan. Varausvuorokausi alkaa kello 14 ja päättyy kello 12.

Tutustu tupaan -> Saarijärvi, vuokratupa.

Raatejärven autiotupa poistettu käytöstä

(Päivitetty 9.3.2022)
Raatejärven autiotupa on poistettu käytöstä huonosta kunnosta johtuen. Raatejärven vuokratupa on edelleen retkeilijöiden käytössä.

Uutisia Peuran polusta