Tapahtumia Riisitunturilla

Juhli luontoa Riisitunturissa! -tapahtuma Suomen luonnon päivänä 26.8. 

(Päivitetty 17.8.2017) 
Riisitunturilla juhlitaan 100-vuotiaan Suomen Luonnon Päivää! Tiedossa on luonnonläheistä ohjelmaa, kuorolaulua sekä rapsutuslampaita. Ilta huipentuu lähiruokaillalliseen Korpihillassa!

Lue lisää tapahtumasta

Noukavaaran tie erittäin huonokuntoinen

(Päivitetty 26.5.2017) 
Noukavaaran lähtöpisteeseen Tolvan kylästä lähtevä tie on huonossa kunnossa. Lähtöpisteeseen kannattaa ajaa vain maastoautoilla tai autoilla, joissa on riittävästi maavaraa.

Kuusamon matkailukartta uudistui 

(Päivitetty 30.11.2016)
Karttakeskus on uudistanut Kuusamon matkailukartan, josta tuli täysin uudistettu Kuusamon ulkoilukartta myyntiin joulukuussa. Kartalla on paljon retkeilykohteita ja niiden palveluita, matkailupalveluita ja nähtävyyksiä.

Vedenkestävä ja helposti käsiteltävää karttaa saa Kuusamon alueen palvelupisteistä, mm. Oulangan luontokeskuksesta ja Kuusamon Palvelupiste Karhuntassusta kun sitä saadaan myyntiin.

Lisätietoja:

Reittimuutos Riisin rietas -reitillä 

(Päivitetty 25.10.2016)
Reittiä on linjattu uudelleen Soilun laavulta Riisin rääpäsylle kulkevalla osuudella. Toivomme kaikkien nyt kulkevan punaisin nauhoin liputettua uutta reittilinjausta pitkin. Polun keskilinjalle lyödyt kepit toimivat merkkeinä talvella tapahtuvaa kestävöintimurskeen ajoa varten.

Retkitohtorin terveysresepti 

Testaa, miten luonto vaikuttaa hyvinvointiisi! 

Retkitohtorin testiin! (myzef.com)  

Katso säätilanne

Kelikameran kuvaa paikasta Maaninkavaara, Posio
(www.liikennetilanne.liikenne-
virasto.fi)