(Päivitetty 25.5.2022)

Inarijärven pyydysyksikkölupien (eraluvat.fi) myynti on alkanut 31.5.2022 kello 9.00.

Jääluolan tulipaikan sekajäteastia on poistettu käytöstä. Ole hyvä, vie roskasi matkasi lähimpään jätteenkeräyspisteeseen. 

Hirsitupa, jossa ikkunan alla kaksi pöytää ja rahit istumista varten.Rautujärvi on suosittu päiväretkikohde

Rautujärven remontoitu päivätupa palvelee roskattomasti eli tuvalla ei ole enää roska-astioita. Jokaisen retkeilijän tulee kuljettaa omat roskansa pois maastosta. Koiravaljakolla liikkuvia jokamiesretkeilijöitä pyydetään pitämään puhtaana tuvan piha- ja ranta-alue sekä huomioimaan muut tuvan käyttäjät viemällä koirat sivummalle piha-alueelta.

Siida ja Ivalo 

Metsähallituksen asiakaspalvelu ja matkailuneuvonta palvelevat uudistetussa Siidan ala-aulassa Inarissa. Siidan asiakaspalvelutilat ovat avoinna joka päivä klo 9–18. Ivalossa asiakaspalvelu on ma-ti ovet avoinna, muina arkipäivinä palvelua puhelimitse ja sähköpostitse. Näin myös kesällä.

Uutisia Inarin retkeilyalueelta

Tarkista varoitukset

Metsä- ja ruohikkopalovaroituksen (ilmatieteenlaitos.fi) aikana tulenteko on sallittu vain hormillisilla, katetuilla tulentekopaikoilla ja tupien tulisijoissa erityistä varovaisuutta noudattaen. Sytyttäjä vastaa aina tulenteon turvallisuudesta. Huomaathan, että tulenteko voidaan kieltää paikkakohtaisesti.

Piirros tulisijasta. Piirrokseen on merkitty katto, hormi ja irti maasta.