Ajankohtaista Hossan luontokeskuksessa

Lost in Kainuu - tapahtuma näkyy Hossassa 

(Päivitetty 6.9.2021)
Hossan ja Kylmäluoman alueella on loppuviikolla tavallista enemmän vipinää. Syynä tohinaan on Lost In Kainuu Adventure Race 9.-12.9.2021 Hossa-Kylmäluoma -seikkailukilpailu. Kisaan osallistuvat etenevät maastossa juosten, pyöräillen, uiden, suunnistaen, meloen, kiiveten, uimapatjalla ja suorittavat yllätystehtäviä.

Tapahtuma näkyy paitsi maastossa, myös Hossan luontokeskuksessa, jossa voi välillä olla ruuhkaa. Lue lisää seikkailutapahtumasta (lostinkainuu.endurancekainuu.fi).

Lounaspöytä kesällä päivittäin

(Päivitetty 12.6.2021)
Hossan luontokeskuksessa on lounaspöytä päivittäin klo 12-16. Tarjolla on salaattilounasta, keittolounasta ja lounas noutopöydästä. Ryhmien suositellaan ilmoittavan tulostaan etukäteen. 

Kalastuslupa-automaatti poistettu

(Päivitetty 16.3.2020, päivitetty lokakuussa 2020)
Luontokeskuksen pihalla oleva kalastuslupa-automaatti meni rikki. Sitä ei voitu enää korjata, eikä saada uutta tilalle. Luontokeskuksen ollessa suljettuna kannattaa kalastusluvat hankkia etukäteen joko erälupien palvelunumerosta 020 69 2424 (ma-pe klo 9-16) tai verkkokaupasta (verkkokauppa.eraluvat.fi). Voit myös ostaa luvat puhelimella ladattavasta Eräluvat-sovelluksesta. Hossassa tarvitaan kalastuslupa 5502 (eraluvat.fi)

Uutisia Hossan Luontokeskuksesta

Luontoaiheisia tapahtumia läheltä ja kaukaa

Perhe nuotiolla. Avaa Tapahtumat.luontoon.fi.
(tapahtumat.luontoon.fi)