Ajankohtaista Hossan luontokeskuksessa

14.7.2021
Ruohikko- tai metsäpalovaroituksen (ilmatieteenlaitos.fi) aikana tulenteko on sallittu vain hormillisilla, katetuilla tulentekopaikoilla sekä tupien tulisijoissa erityistä varovaisuutta noudattaen. Sytyttäjä vastaa aina tulenteon turvallisuudesta. Tulenteko voidaan kieltää paikkakohtaisesti.

Lounaspöytä kesällä päivittäin

(Päivitetty 12.6.2021)
Hossan luontokeskuksessa on lounaspöytä päivittäin klo 12-16. Tarjolla on salaattilounasta, keittolounasta ja lounas noutopöydästä. Ryhmien suositellaan ilmoittavan tulostaan etukäteen. 

Kalastuslupa-automaatti poistettu

(Päivitetty 16.3.2020, päivitetty lokakuussa 2020)
Luontokeskuksen pihalla oleva kalastuslupa-automaatti meni rikki. Sitä ei voitu enää korjata, eikä saada uutta tilalle. Luontokeskuksen ollessa suljettuna kannattaa kalastusluvat hankkia etukäteen joko erälupien palvelunumerosta 020 69 2424 (ma-pe klo 9-16) tai verkkokaupasta (verkkokauppa.eraluvat.fi). Voit myös ostaa luvat puhelimella ladattavasta Eräluvat-sovelluksesta. Hossassa tarvitaan kalastuslupa 5502 (eraluvat.fi)

Uutisia Hossan Luontokeskuksesta

Tarkista varoitukset

Metsä- ja ruohikkopalovaroituksen (ilmatieteenlaitos.fi) aikana tulenteko on sallittu vain hormillisilla, katetuilla tulentekopaikoilla ja tupien tulisijoissa erityistä varovaisuutta noudattaen. Sytyttäjä vastaa aina tulenteon turvallisuudesta. Huomaathan, että tulenteko voidaan kieltää paikkakohtaisesti.

Tulentekopaikoilla joukolla tulistelu lisää koronaviruksen tartuntavaaraa. Katso koronavirusohjeet retkeilijälle.

Luontoaiheisia tapahtumia läheltä ja kaukaa

Perhe nuotiolla. Avaa Tapahtumat.luontoon.fi.
(tapahtumat.luontoon.fi)