Esteetön Merenkurkku

17.1.2022
Tutustu koronaturvallisuusohjeisiin ennen kuin lähdet retkelle tai vierailet luontokeskuksissa.

Liminganlahden luontokeskus on suljettu 1.1.-4.2.2022. Suomen luontokeskus Haltia on suljettu 10.1.–1.2.2022. Kolin luontokeskus Ukko on suljettu 1.-26.1.2022. Kuusamon palvelupiste Karhuntassu on suljettu 13.1.-31.1.2022.

Suomen muissa luontokeskuksissa edellytämme maskin käyttöä ja 2 m turvavälin noudattamista. Lisäksi käytössä voi olla koronapassi ja/tai asiakasmäärää on rajoitettu. Tarkista tiedot luontokeskuksien sivuilta. Rajoituksien voimassaoloaika on aluekohtainen. Tarkemmat aluekohtaiset tiedot löytyvät aluehallintoviraston sivuilta.

Merenkurkun saaristo tarjoaa esteettömiä palveluja, reittejä ja rakenteita. Osa tulentekopaikoista ja käymälöistä on mitoitettu niin, että niihin pääsee pyörätuolilla. 

Merenkurkun maailmanperintöalueen  yhteistyöyrityksiltä voi tiedustella opastettuja retkiä myös pyörätuolin kanssa liikkuville, näkövammaisille, lasten kanssa retkeileville ja aloitteleville retkeilijöille, myös ryhmille.  

Tutustu Merenkurkun esteettömiin palveluihin

Lisätietoja Merenkurkun saariston esteettömistä palveluista ja reiteistä Maailmanperintöportti, esteetön luontokeskus, puh: 050 346 6200, sähköposti: info@merenkurkku.fi

Esteettomät luontoreitit

Merenkurkun kaikki reitit.

Yhteistyöyrittäjien tarjoamat esteettömät palvelut

Merenkurkun maailmanperintöalueen yhteistyöyrityksiltä voi tiedustella opastettuja retkiä myös pyörätuolin kanssa liikkuville, näkövammaisille, lasten kanssa retkeileville ja aloitteleville retkeilijöille, myös ryhmille. Tutustu Merenkurkun yhteistyöyritysten palveluihin.