Puut vähissä tulentekopaikoilla

(Päivitetty 27.10.2017)
Puutilanne Evon retkeilyalueen tulipaikoilla on paikoin huono. Puut ovat kokonaan loppu ainakin Vaarinkorven tulipaikalta. Tilanteeseen pyritään reagoimaan loppuvuoden aikana. Jos mahdollista, retkelle kannattaa ottaa mukaan omia puita tai vaihtoehtoisesti trangia eväshetkiä varten. Pahoittelemme tilanteesta aiheutuvaa haittaa. 

Evon teitä sorastetaan

(Päivitetty 20.10.2017)
Neljännes Evon yli 200 kilometriä käsittävästä tieverkosta hoitosorastetaan. Työt aloitetaan tänä syksynä ja ne jakautuvat useammalle vuodelle. Sorastusta ja peruskorjausta varten Metsähallitus Metsätalous Oy teettää mursketta Ryynhuhdassa Kurhila-Evo tien varrella lokakuun loppupuolella. 

Päiväaikaan urakoitava murskaus kestää noin kaksi viikkoa, eikä sillä ole vaikutusta alueen muulle käytölle. Kaikki murske tullaan käyttämään Evon teille. Lue koko tiedote.

Keltaojan retkeilyreitillä ja Luutajoen taimenpolulla tulvii

(Päivitetty 15.10.2017)
Evon retkeilyalueella Luutajoen taimenpolulla ja Keltaojan lähellä kulkevalla retkeilyreitin osuudella tulvii. Tulvat johtuvat säästä ja majavien tekemistä padoista. 

Tiedoksi Niemisjärviltä ja Onnin majalta

(Päivitetty 27.9.2017)
Evolla Niemisjärven esteetön wc on toistaiseksi pois käytöstä. Wc:n korjaus tehdään lähiaikoina.

Niemisjärven silta menee remonttiin syksyn aikana. Työ tehdään HAMK:n oppilastyönä.

Onnin majan rakennusten lähiympäristöstä poistetaan yksittäisiä puita talven aikana.

Evon leirialueen kaivoissa juomakelpoista vettä

(Päivitetty 17.6.2017)
Leirialueen kaivojen veden on todettu täyttävän talousvedelle asetetut vaatimukset. Kaivojen vesi soveltuu juomavedeksi.

Onnin majan kaivo on käyttökiellossa

(Päivitetty 11.6.2017)
Onnin majan kaivon vedestä on löydetty kolibakteeria, joten kaivon vettä ei tule käyttää. Vettä voi hakea lähellä sijaitsevasta Evokeskuksesta.

Tapahtumia Evolla