Saapuminen Evolle

Evon retkeilyalue sijaitsee Hämeessä Hämeenlinnan kaupungissa ja Padasjoen kunnassa Lammi - Padasjoki -tien (nro 53) varrella. Evolle kertyy matkaa Lammilta noin 20 km, Padasjoelta 25 km, Hämeenlinnasta 50 km, Lahdesta 70 km ja Tampereelta 110 km.

Retkeilyreiteille

Retkeilyreiteille lähdetään Niemisjärven, Syrjänalusen, Kelkutteen tai Luutajoen pysäköintialueilta. Retkeilyreittien lähtöpisteet.

Bussilla Evolle

Hämeenlinnan ja Lahden välillä kulkee useita linja-autovuoroja (matkahuolto.fi) päivässä, joista osa ajaa Lammin linja-autoaseman kautta. Lammin linja-autoasemalta kulkee koulupäivinä paikallisliikenteen bussi (reittiopas.hameenlinna.fi) HAMK:lle.

Junalla Hämeenlinnaan

Junalla (vr.fi) lähimmäksi Evon retkeilyaluetta pääsee Hämeenlinnaan (43 km).

Autolla Evolle

Luutajoen pysäköintialue, Ruuhijärventie 3, Hämeenlinna, Talvikunnossapito.

Niemisjärven pysäköintialue, Niemisjärventie 281, Hämeenlinna. Moni navigaattori neuvoo erityisesti Hämeenlinnasta päin tultaessa kääntymään Liesontielle ja ajamaan Porraskoskentien kautta. Tätä reittiä ei kuitenkaan pääse perille, koska tiellä on puomi. Oikea reitti siis kulkee Ruuhijärventien kautta. Tilaa noin 30 autolle. Talvikunnossapito.

Syrjänalusen pysäköintialue, Vappulantie 190, Hämeenlinna. Talvikunnossapito.

Haarajärven pysäköintialue, Talvilammentie 551, Hämeenlinna. Ei talvikunnossapitoa.

Rahtijärven pysäköintialue, Talvilammentie 52, Hämeenlinna. Talvikunnossapito.

Keltaojan pysäköintialue, Talvilammentie 265, Hämeenlinna. Talvikunnossapito.

Vähä-Koukkujärven / Lastenlammen pysäköintialue, Kalliojärventie, Hämeenlinna. Talvikunnossapito.

Matkailuautoille ja -vaunuille on pysäköintialue Niemisjärvellä. Alue on maksullinen, matkaparkin hinta on 10€/vrk ilman sähköä ja 25€/vrk sähköllä.  Varaukset www.matkaparkki.com tai Niemismärven kioski (Pikku-Apaja.com), p. 044 9840938.  Talvikunnossapito.

Huomioithan, että Evon leirialue on leirialueen varaajien käytössä. Leirialueen lentokenttä palvelee tapahtumissa pysäköintialueena. Suurleireillä pysäköinti järjestetään toisaalla. Talvikunnossapito Jeon katokselle, Jussin katokselle ja Käenpesälle. Saukonojantie 27, Hämeenlinna.

Taruksen retkeilyalueen pysäköintialueet

Kelkutteen pysäköintialue, Kelkutteentie 486, Padasjoki. Hämeenlinnan kaupungin ylläpitämä.

Taruksenmäen pysäköintialue, Taruksentie 297, Padasjoki. Hämeenlinnan kaupungin ylläpitämä.