Käenpesä, laavukämppä

21.8.2020
Koronaviruksen takia luonnossakin on syytä pitää turvavälit ja noudattaa erityistä käsihygieniaa mm. tuvilla, tulentekopaikoilla ja huussikäyntien jälkeen. Metsähallituksen linjauksia ja ohjeita päivitetään, kun yleiset koronaohjeet tarkentuvat. Ks. tilanne sivultamme www.luontoon.fi/koronavirusohjeet.

Laavukämppä vuokratupa, 10 hlöä/12 m2, 1 huone

Varaukset

Laavukämpän varaushinta on 75 € / vrk. Varausvuorokausi klo 14 - 12. Varaukset: Erälupien verkkokauppa (eraluvat.fi) tai Metsähallituksen asiakaspalvelu,  sisasuomi(at)metsa.fi, puh. 0206 39 5270 (ma-pe klo 9-15).

Sijainti

Laavukämppä sijaitsee Ylisen Rautjärven rannalla, Uittaja-leirilohkon vieressä, luonnonrannan läheisyydessä, joka soveltuu uimiseen. Alueella ei ole virallista uimarantaa. Laavuun mahtuu majoittumaan 10 henkilöä. Laavukämpässä on tulisija, jota saa käyttää metsäpalovaroituksenkin aikana. Laavun välittömässä läheisyydessä on kuivakäymälä sekä nuotiopaikka.

Avaimet

Avainten nouto ja palautus: NESTE Tuulos (nestetuulos.fi), Pohjoistentie 70, 14810 Tuulos. Avaimen saa myös paikan päällä olevasta avainkaapista laskun mukana tulevalla avainkaapin koodilla. Avaimen nouto ja palautus samasta paikasta. Mikäli avain hukkuu, perimme 50 euron avainmaksun.

Lisätietoja Evon leirialueesta.

Matala hirsirakennus, jossa pieni ovi. Taustalla on metsää.

 

Varaustilanne
  • Vapaa
  • Varattu
Varaa

Varausehdot

Lue laavujen varausehdot