Jussin nuotiokatos

21.8.2020
Koronaviruksen takia luonnossakin on syytä pitää turvavälit ja noudattaa erityistä käsihygieniaa mm. tuvilla, tulentekopaikoilla ja huussikäyntien jälkeen. Metsähallituksen linjauksia ja ohjeita päivitetään, kun yleiset koronaohjeet tarkentuvat. Ks. tilanne sivultamme www.luontoon.fi/koronavirusohjeet.

Jussin nuotiokatos sijaitsee entisen lentokentän lähettyvillä, Kymppi-lohkon vieressä. Nuotiokatos on esteetön tulentekopaikka. Katoksen pohja on laatoitettu, joten se soveltuu liikuntaesteisille. Katoksessa on pöydät ja penkit sekä mahdollisuus käyttää sähköä. Sähkökaapissa on kolme tavallista 16A-sähköpistoketta, yksi 16A-voimavirta, yksi 32A-voimavirta ja kaksi 63A-voimavirtaa.

Nuotiokatoksen vieressä on rakennus, jossa on neljä kuivakäymälää ja yksi esteetön kuivakäymälä, puuliiteri ja sähköt. Puuliiteri ei ole esteetön, joten mikäli sinulla ei ole avustajaa, ota yhteys Metsähallituksen asiakaspalveluun (sisasuomi(at)metsa.fi, puh. 0206 39 5270), niin varaamme sinulle puut käyttövalmiiksi.

Nuotiokatoksen vuokraushinta on 65 € / vrk. Varausvuorokausi klo 14 - 12. Varaukset: Metsähallituksen asiakaspalvelu,  sisasuomi(at)metsa.fi, puh. 0206 39 5270.

Avainten nouto ja palautus: NESTE Tuulos (nestetuulos.fi), Pohjoistentie 70, 14810 Tuulos. Avaimen saa myös paikan päällä olevasta avainkaapista laskun mukana tulevalla avainkaapin koodilla. Avain palautetaan noutopaikkaan. Mikäli avain hukkuu, perimme 50 euron avainmaksun.

Lisätietoja: Evon leirialue.

Puurakenteinen iso nuotiokatos, jonka sisällä on tulentekopaikka ja pitkiä puisia pöytiä ja penkkejä.

Puinen rakennus, jonka terassille vie luiska. Terassilta johtaa viisi ovea rakennukseen sisälle.

Varausehdot

Lue nuotiokatoksen varausehdot