Jussin nuotiokatos sijaitsee entisen lentokentän lähettyvillä, Kymppi-lohkon vieressä. Nuotiokatos on esteetön tulipaikka. Katoksen pohja on laatoitettu, joten se soveltuu liikuntaesteisille. Katoksessa on pöydät ja penkit sekä mahdollisuus käyttää sähköä. Sähkökaapissa on kolme tavallista 16A-sähköpistoketta, yksi 16A-voimavirta, yksi 32A-voimavirta ja kaksi 63A-voimavirtaa.

Nuotiokatoksen vieressä on rakennus, jossa on neljä kuivakäymälää ja yksi esteetön kuivakäymälä, puuliiteri ja sähköt. Puuliiteri ei ole esteetön, joten mikäli sinulla ei ole avustajaa, ota yhteys Metsähallituksen asiakaspalveluun (sisasuomi(at)metsa.fi, puh. 0206 39 5270), niin varaamme sinulle puut käyttövalmiiksi.

Nuotiokatoksen vuokraushinta on 65 € / vrk. Varausvuorokausi klo 14 - 12. Varaukset: Metsähallituksen asiakaspalvelu,  sisasuomi(at)metsa.fi, puh. 0206 39 5270.

Avainten nouto ja palautus: NESTE Tuulos (www.nestetuulos.fi) (Pohjoistentie 70, 14810 Tuulos). Mikäli avain hukkuu, perimme 50 euron avainmaksun.

Lisätietoja: Evon leirialue.

Nuotiokatos on esteetön tulipaikka. Kuva: Anne Huhta

Nuotiokatoksen viereinen rakennus, jossa on kuivakäymälät, esteetön kuivakäymälä sekä puuliiteri. Kuva: Anne Huhta

Varausehdot

Lue nuotiokatoksen varausehdot