Jussin nuotiokatos

14.7.2021
Ruohikko- tai metsäpalovaroituksen (ilmatieteenlaitos.fi) aikana tulenteko on sallittu vain hormillisilla, katetuilla tulentekopaikoilla sekä tupien tulisijoissa erityistä varovaisuutta noudattaen. Sytyttäjä vastaa aina tulenteon turvallisuudesta. Tulenteko voidaan kieltää paikkakohtaisesti.

Jussin nuotiokatos sijaitsee entisen lentokentän lähettyvillä, Kymppi-lohkon vieressä. Nuotiokatos on esteetön tulentekopaikka. Katoksen pohja on laatoitettu, joten se soveltuu liikuntaesteisille. Katoksessa on pöydät ja penkit sekä mahdollisuus käyttää sähköä. Sähkökaapissa on kolme tavallista 16A-sähköpistoketta, yksi 16A-voimavirta, yksi 32A-voimavirta ja kaksi 63A-voimavirtaa.

Nuotiokatoksen vieressä on rakennus, jossa on neljä kuivakäymälää ja yksi esteetön kuivakäymälä, puuliiteri ja sähköt. Puuliiteri ei ole esteetön, joten mikäli sinulla ei ole avustajaa, ota yhteys Metsähallituksen asiakaspalveluun (sisasuomi(at)metsa.fi, puh. 0206 39 5270), niin varaamme sinulle puut käyttövalmiiksi.

Huomioithan, että metsä- tai ruohikkopalovaroituksen aikaan tulenteko on nuotiokatoksessa kiellettyä.

Varaukset:

Nuotiokatoksen vuokraushinta on 65 € / vrk. Varausvuorokausi klo 14 - 12. Varaukset: Metsähallituksen asiakaspalvelu,  sisasuomi(at)metsa.fi, puh. 0206 39 5270.

Avaimet:

Avaimen ovat paikan päällä avainkaapissa, jonka avauskoodi tulee laskun mukana. Mikäli avain hukkuu, perimme 100 euron avainmaksun.

Lisätietoja: Evon leirialue.

Puurakenteinen iso nuotiokatos, jonka sisällä on tulentekopaikka ja pitkiä puisia pöytiä ja penkkejä.

Puinen rakennus, jonka terassille vie luiska. Terassilta johtaa viisi ovea rakennukseen sisälle.

Varausehdot

Lue nuotiokatoksen varausehdot