Jeon nuotiokatos. Kuva: Metsähallitus

Jeon nuotiokatos sijaitsee Kulottaja lohkolla, joka tulee varata samalla ryhmän käyttöön.  Nuotiokatos on esteetön tulipaikka. Katoksen pohja on laatoitettu, joten se soveltuu liikuntaesteisille. Katoksessa on pöydät ja penkit sekä mahdollisuus käyttää sähköä. Sähkökaapissa on kolme tavallista 16A-sähköpistoketta, yksi 16A-voimavirta, yksi 32A-voimavirta ja kaksi 63A-voimavirtaa.

Palvelurakenteet sijaitsevat Kulottaja-lohkolla, jossa on neljä kuivakäymälää ja yksi esteetön kuivakäymälä, puuliiteri ja sähköt. Puuliiteri ei ole esteetön, joten mikäli sinulla ei ole avustajaa, ota yhteys Metsähallituksen asiakaspalveluun (sisasuomi(at)metsa.fi, puh. 0206 39 5270), niin varaamme sinulle puut käyttövalmiiksi.

Varaukset: Metsähallituksen asiakaspalvelu, sisasuomi(at)metsa.fi, puh. 0206 39 5270.

Jeon nuotiokatos. Kuva: Metsähallitus

Nuotiokatoksen vuokraushinta on 25 € / vrk. Varausvuorokausi klo 14 - 12.  Leirilohko Kulottaja, 1,5 € / hlö / vrk, vähimmäishinta 45 € / leirilohko. Hintaan kuuluvat leirilohkon ja yhteisten alueiden (uimismahdollisuus - virallista uimarantaa ei kuitenkaan ole, vesialue ja lentokentän pysäköintialue) käytön lisäksi tulentekopaikka ja penkit, polttopuut, kuivakäymälä sekä vesi, joka pitää kantaa kaivosta.

Avainten nouto ja palautus: NESTE Tuulos (www.nestetuulos.fi) (Pohjoistentie 70, 14810 Tuulos). Mikäli avain hukkuu, perimme 50 euron avainmaksun.

Lisätietoja: Evon leirialue.

 

Varausehdot

Lue nuotiokatoksen varausehdot