Jeon nuotiokatos

17.1.2022
Tutustu koronaturvallisuusohjeisiin ennen kuin lähdet retkelle tai vierailet luontokeskuksissa.

Liminganlahden luontokeskus on suljettu 1.1.-4.2.2022. Suomen luontokeskus Haltia on suljettu 10.1.–1.2.2022. Kolin luontokeskus Ukko on suljettu 1.-26.1.2022. Kuusamon palvelupiste Karhuntassu on suljettu 13.1.-31.1.2022.

Suomen muissa luontokeskuksissa edellytämme maskin käyttöä ja 2 m turvavälin noudattamista. Lisäksi käytössä voi olla koronapassi ja/tai asiakasmäärää on rajoitettu. Tarkista tiedot luontokeskuksien sivuilta. Rajoituksien voimassaoloaika on aluekohtainen. Tarkemmat aluekohtaiset tiedot löytyvät aluehallintoviraston sivuilta.

Iso puurakenteinen katos, jonka alla on puisia pitkiä pöytiä ja penkkejä. Taustalla on metsää.

Jeon nuotiokatos sijaitsee Kulottaja-lohkolla, joka tulee varata samalla ryhmän käyttöön.  Nuotiokatos on esteetön tulentekopaikka. Katoksen pohja on laatoitettu. Katoksessa on pöydät ja penkit sekä mahdollisuus käyttää sähköä. Sähkökaapissa on kolme tavallista 16A-sähköpistoketta, yksi 16A-voimavirta, yksi 32A-voimavirta ja kaksi 63A-voimavirtaa.

Palvelurakenteet sijaitsevat Kulottaja-lohkolla, jossa on 2 kuivakäymälää, puuliiteri ja sähköt. Puuliiteri ei ole esteetön, joten mikäli sinulla ei ole avustajaa, ota yhteys Metsähallituksen asiakaspalveluun (sisasuomi(at)metsa.fi, puh. 0206 39 5270), niin varaamme sinulle puut käyttövalmiiksi.

Huomioithan, että metsä- tai ruohikkopalovaroituksen aikaan tulenteko on nuotiokatoksessa kiellettyä.

Varaukset: Metsähallituksen asiakaspalvelu, sisasuomi(at)metsa.fi, puh. 0206 39 5270.

Puurakenteisen ison katoksen alla on tiilistä muurattu nuotiokehikko. Lattia on lautaa ja taustalla on katoksen reunalla pöytiä.

Nuotiokatoksen vuokraushinta on 25 € / vrk. Varausvuorokausi klo 14 - 12.  Leirilohko Kulottaja, 1,5 € / hlö / vrk, vähimmäishinta 45 € / leirilohko. Hintaan kuuluvat leirilohkon ja yhteisten alueiden (uimismahdollisuus - virallista uimarantaa ei kuitenkaan ole, vesialue ja lentokentän pysäköintialue) käytön lisäksi tulentekopaikka ja penkit, polttopuut, Kulottaja leirilohkon 2 kuivakäymälää sekä vesi, joka pitää kantaa kaivosta.

Avaimet:  

Avaimen saa paikan päällä olevasta avainkaapista laskun mukana tulevalla avainkaapin koodilla. Mikäli avain hukkuu, perimme 100 euron avainmaksun.

Lisätietoja: Evon leirialue.

 

Varausehdot

Lue nuotiokatoksen varausehdot