Jeon nuotiokatos

21.8.2020
Koronaviruksen takia luonnossakin on syytä pitää turvavälit ja noudattaa erityistä käsihygieniaa mm. tuvilla, tulentekopaikoilla ja huussikäyntien jälkeen. Metsähallituksen linjauksia ja ohjeita päivitetään, kun yleiset koronaohjeet tarkentuvat. Ks. tilanne sivultamme www.luontoon.fi/koronavirusohjeet.

Iso puurakenteinen katos, jonka alla on puisia pitkiä pöytiä ja penkkejä. Taustalla on metsää.

Jeon nuotiokatos sijaitsee Kulottaja lohkolla, joka tulee varata samalla ryhmän käyttöön.  Nuotiokatos on esteetön tulentekopaikka. Katoksen pohja on laatoitettu, joten se soveltuu liikuntaesteisille. Katoksessa on pöydät ja penkit sekä mahdollisuus käyttää sähköä. Sähkökaapissa on kolme tavallista 16A-sähköpistoketta, yksi 16A-voimavirta, yksi 32A-voimavirta ja kaksi 63A-voimavirtaa.

Palvelurakenteet sijaitsevat Kulottaja-lohkolla, jossa on 2 kuivakäymälää, puuliiteri ja sähköt. Puuliiteri ei ole esteetön, joten mikäli sinulla ei ole avustajaa, ota yhteys Metsähallituksen asiakaspalveluun (sisasuomi(at)metsa.fi, puh. 0206 39 5270), niin varaamme sinulle puut käyttövalmiiksi.

Varaukset: Metsähallituksen asiakaspalvelu, sisasuomi(at)metsa.fi, puh. 0206 39 5270.

Puurakenteisen ison katoksen alla on tiilistä muurattu nuotiokehikko. Lattia on lautaa ja taustalla on katoksen reunalla pöytiä.

Nuotiokatoksen vuokraushinta on 25 € / vrk. Varausvuorokausi klo 14 - 12.  Leirilohko Kulottaja, 1,5 € / hlö / vrk, vähimmäishinta 45 € / leirilohko. Hintaan kuuluvat leirilohkon ja yhteisten alueiden (uimismahdollisuus - virallista uimarantaa ei kuitenkaan ole, vesialue ja lentokentän pysäköintialue) käytön lisäksi tulentekopaikka ja penkit, polttopuut, Kulottaja leirilohkon 2 kuivakäymälää sekä vesi, joka pitää kantaa kaivosta.

Avainten nouto ja palautus: NESTE Tuulos (nestetuulos.fi), Pohjoistentie 70, 14810 Tuulos. Avaimen saa myös paikan päällä olevasta avainkaapista laskun mukana tulevalla avainkaapin koodilla. Avain palautetaan noutopaikkaan. Mikäli avain hukkuu, perimme 50 euron avainmaksun.

Lisätietoja: Evon leirialue.

 

Varausehdot

Lue nuotiokatoksen varausehdot