Iso puurakenteinen katos, jonka alla on puisia pitkiä pöytiä ja penkkejä. Taustalla on metsää.

Jeon nuotiokatos sijaitsee Kulottaja-lohkolla, joka tulee varata samalla ryhmän käyttöön.  Nuotiokatos on esteetön tulentekopaikka. Katoksen pohja on laatoitettu. Katoksessa on pöydät ja penkit sekä mahdollisuus käyttää sähköä. Sähkökaapissa on kolme tavallista 16A-sähköpistoketta, yksi 16A-voimavirta, yksi 32A-voimavirta ja kaksi 63A-voimavirtaa.

Palvelurakenteet sijaitsevat Kulottaja-lohkolla, jossa on 2 kuivakäymälää, puuliiteri ja sähköt. Puuliiteri ei ole esteetön, joten mikäli sinulla ei ole avustajaa, ota yhteys Metsähallituksen asiakaspalveluun (sisasuomi(at)metsa.fi, puh. 0206 39 5270), niin varaamme sinulle puut käyttövalmiiksi.

Huomioithan, että maastopalovaroituksen aikaan tulenteko on nuotiokatoksessa kiellettyä.

Varaukset: Metsähallituksen asiakaspalvelu, sisasuomi(at)metsa.fi, puh. 0206 39 5270.

Puurakenteisen ison katoksen alla on tiilistä muurattu nuotiokehikko. Lattia on lautaa ja taustalla on katoksen reunalla pöytiä.

Nuotiokatoksen vuokraushinta on 35 € / vrk. Varausvuorokausi klo 14 - 12.  Leirilohko Kulottaja, 3 € / hlö / vrk, vähimmäishinta 55 € / leirilohko. Hintaan kuuluvat leirilohkon ja yhteisten alueiden (uimismahdollisuus - virallista uimarantaa ei kuitenkaan ole, vesialue ja lentokentän pysäköintialue) käytön lisäksi tulentekopaikka ja penkit, polttopuut, Kulottaja leirilohkon 2 kuivakäymälää sekä vesi, joka pitää kantaa kaivosta.

Avaimet:  

Avaimen saa paikan päällä olevasta avainkaapista laskun mukana tulevalla avainkaapin koodilla. Mikäli avain hukkuu, perimme 100 euron avainmaksun.

Lisätietoja: Evon leirialue.

 

Varausehdot

Lue nuotiokatoksen varausehdot