Iso puurakenteinen katos, jonka alla on puisia pitkiä pöytiä ja penkkejä. Taustalla on metsää.

Jeon nuotiokatos sijaitsee Kulottaja-lohkolla, joka tulee varata samalla ryhmän käyttöön.  Nuotiokatos on esteetön tulentekopaikka. Katoksen pohja on laatoitettu. Katoksessa on pöydät ja penkit sekä mahdollisuus käyttää sähköä. Sähkökaapissa on kolme tavallista 16A-sähköpistoketta, yksi 16A-voimavirta, yksi 32A-voimavirta ja kaksi 63A-voimavirtaa.

Palvelurakenteet sijaitsevat Kulottaja-lohkolla, jossa on 2 kuivakäymälää, puuliiteri ja sähköt. Puuliiteri ei ole esteetön, joten mikäli sinulla ei ole avustajaa, ota yhteys Metsähallituksen asiakaspalveluun (sisasuomi(at)metsa.fi, puh. 0206 39 5270), niin varaamme sinulle puut käyttövalmiiksi.

Huomioithan, että metsä- tai ruohikkopalovaroituksen aikaan tulenteko on nuotiokatoksessa kiellettyä.

Varaukset: Metsähallituksen asiakaspalvelu, sisasuomi(at)metsa.fi, puh. 0206 39 5270.

Puurakenteisen ison katoksen alla on tiilistä muurattu nuotiokehikko. Lattia on lautaa ja taustalla on katoksen reunalla pöytiä.

Nuotiokatoksen vuokraushinta on 35 € / vrk. Varausvuorokausi klo 14 - 12.  Leirilohko Kulottaja, 3 € / hlö / vrk, vähimmäishinta 55 € / leirilohko. Hintaan kuuluvat leirilohkon ja yhteisten alueiden (uimismahdollisuus - virallista uimarantaa ei kuitenkaan ole, vesialue ja lentokentän pysäköintialue) käytön lisäksi tulentekopaikka ja penkit, polttopuut, Kulottaja leirilohkon 2 kuivakäymälää sekä vesi, joka pitää kantaa kaivosta.

Avaimet:  

Avaimen saa paikan päällä olevasta avainkaapista laskun mukana tulevalla avainkaapin koodilla. Mikäli avain hukkuu, perimme 100 euron avainmaksun.

Lisätietoja: Evon leirialue.

 

Varausehdot

Lue nuotiokatoksen varausehdot