Huvudbyggnad

Kattilas imponerande huvudbyggnad är byggd på 1930-talet och har en skiftande historia. Huvudbyggnadens mångsidiga utrymmen räcker till och med för en grupp på 50 personer. Inkvartering finns sammanlagt för 16 personer. 


Ett funkkis hus i sten. I bakgrunden tallar, framför huset en gårdsplan.

Bastur

På Kattilaområdet vid stranden av Kaitlampi finns en strandbastu som kan reserveras. Kattila bastu är en trivsam plats att fira kvällen på (och den erbjuder en möjlighet att reservera utöver en elbastu också en rökbastu.) och förutom en elbastu är det är också möjligt att reservera en rökbastu.
I elbastun kan ca tio personer bada på en gång och i rökbastun ca 5 - 6 personer. I samma byggnad som elbastun finns det ett omklädningsrum, ett tvättrum, en toalett, ett sällskapsrum, öppen spis samt minikök och uteterrass. 
 

Torp

I Kattila finns det också ett torp som kan reserveras. Torpet är en utmärkt plats för arrangemang av lillajulsfester eller möten.  
Torpet omfattar ett rum och en stuga med en köksvrå. I stugan finns det pörtbord och -bänkar, öppen spis samt plats för konferensutrustning. I stugan finns sittplatser till och med för 35 personer.
 

Ett rött trätorp. Framför huset en gård med bord och bänk kombination. Vid torpets gavel växer syrener, i bakgrunden skog.

Kåta

I Kattila finns en kåta som kan reserveras av alla intresserade. I mitten av kåtan finns tre eldstäder och på bänkarna finns det plats för upptill 70 personer. Kåtans diameter är 9 meter.
 

Förfrågningar och reserveringar från Green Windows (greenwindow.fi, på finska) kundtjänst, tel. 040 750 6001.