Jussis eldplatsskjul ligger i närheten av den tidigare flygplatsen, invid lägersektorn Kymppi. Eldplatsskjulet har en tillgänglig eldplats. Skjulets golv är belagt med plattor. I skjulet finns bord och bänkar samt möjlighet att använda elektricitet. Elskåpet har tre vanliga 16 A-eluttag, ett 16 A-kraftströmsuttag, ett 32 A-kraftströmsuttag och två 63 A-kraftströmsuttag.

Invid eldplatsskjulet finns en byggnad med fyra torrtoaletter, vedlider och el samt en tillgänglig torrtoalett. Vedlidret är inte tillgänglig, så om du saknar assistent, ta kontakt med Forststyrelsens kundtjänst, sisasuomi(at)metsa.fi, tfn. 0206 39 5270 så ordnar vi vedtillgången åt dig.

Eldplatsskjulets legning pris är 75 € / dygn, kl 14 - 12. Reserveringar av eldplatsskjulet: Forststyrelsens kundtjänst, sisasuomi(at)metsa.fi, tfn. 0206 39 5270.

Samtalspriserna till nummer som börjar med 0206 är 0,00, snt/min + lokalnätsavgiften (lna) och mobiltelefonavgiften (mta).

Du kan få nyckeln från nyckelskåpet på plats med nyckelskåpskoden som följer med notan. Nyckeln bör returneras till nyckelskåp i slutet av bokningen. Om nyckeln förkommer debiteras en nyckelavgift på 100 €.

Tilläggsinformation: Evois lägerområden.

En takförsedd rastplats, under taket finns en eldplats och långa träbord och bänkar.

En gång i trä leder fram till en terrass utanför en byggnad i trä. Vid terrassen finns fem dörrar som leder in i byggnaden.

Bokningsvillkor