Kuusamos kundtjänst Karhuntassu

Bredvid den mångfacetterade byggnaden finns en tornliknande struktur med ett stort i-tecken och andra skyltar. Snön är tunn på marken och på taket.

Välkommen till Kuusamo kundtjänst Karhuntassu

Via Karhuntassu ut i Kuusamos natur och de skummande forsarnas storslagna landskap! Karhuntassu kundtjänst som ligger i turistcentret Karhuntassu i Kuusamo erbjuder friluftsrådgivning och guidning till utflyktsmål i närområdet och säljer Forststyrelsens jakt- och fisketillstånd samt Oulankas och Riisitunturis temaprodukter. Från samma ställe sköts även kundservicen för Hannu Hautalas naturbildscentrum och områdets turistinformation.

Öppettider år 2022

Instruktioner angående coronaviruset.

Måndag-fredag kl. 9-17, lö-sö stängt
Kuusamos servicepunkt Karhuntassu och Kuusamo Info har flyttar till Kuusamotalo (Kuusamo Huset) till december 2022, Kaarlo Hännisentie 2, 93600 Kuusamo.

Övriga tider enligt överenskommelse.
Rätten till ändringar förbehålls.

Kontaktuppgifter

Adress: Torangintaival 2, 93600 Kuusamo
Från 1.12.2021 Kaarlo Hännisentie 2, 93600 Kuusamo (Kuusamotalo).
Telefon: 0206 39 6804 
E-post: karhuntassu(at)metsa.fi

Läge: Kuusamo i korsningen av Ouluntie, Kajaanintie och Kemijärventie. Läs mer

Anländ till området: Med bil eller allmänna kommunikationer. Läs mer

Besök oss: Det kostar ingenting att besöka turistcentret Karhuntassu. Hannu Hautalas naturbildscentrum (hannuhautala.fi, på finska och engelska) som finns i samma hus  är däremot avgiftsbelagt. Läs mer

Passar för: Ett besöksmål för hela familjen. Huset är tillgänglighetsanpassat. Det är förbjudet att ta med sig sällskapsdjur till huset.

Service: Mångsidigt utbud av Forststyrelsens och Hannu Hautala-naturbildscentrums försäljningsprodukter samt ett café. Förutom friluftsrådgivning och försäljning av fiske- och jakttillstånd finns även Kuusamos regionala turistinformation i huset. Läs mer

Forststyrelsen, Naturtjänster, Österbotten–Kajanaland ansvarar för naturumets verksamhet.

Denna sidas webbadress är utinaturen.fi/kuusamoskundtjanst