Yhteistyötahojen tarjoamia palveluja Tiilikkajärven kansallispuistossa

14.7.2021
Ruohikko- tai metsäpalovaroituksen (ilmatieteenlaitos.fi) aikana tulenteko on sallittu vain hormillisilla, katetuilla tulentekopaikoilla sekä tupien tulisijoissa erityistä varovaisuutta noudattaen. Sytyttäjä vastaa aina tulenteon turvallisuudesta. Tulenteko voidaan kieltää paikkakohtaisesti.

Seuraavat yritykset tai muut yhteistyötahot tarjoavat palveluja Tiilikkajärven kansallispuistossa. Niillä on yhteistyösopimus Metsähallituksen kanssa, ja ne toteuttavat kestävän luontomatkailun periaatteita (metsa.fi) toimiessaan kansallispuistossa.

Opastetut retket

Välinevuokraus

  • Erävaelluskilta (eravaellus.fi)
    • Tiilikkajärvellä Sammakkosahilla on vuokrattava kanootti maksimissaan kolmelle henkilölle. Sammakkosahi on Sammakkotammin opastuspaikalta 600 Uiton suuntaan. Vuokrauksen vuorokausi alkaa kello 10.00. Vuokra 30 €/vrk. 
      Varaukset tekstiviestillä, jossa halutut vuokrapäivät, vuokraajan nimi ja kotiosoite puhelimitse 0504327563 (Jorma), 0407495489 (Lassi) tai 0405386800 (Ari).
  • Savon erä&luonto (villisavo.com)
    • lumikenkien, liukulumikenkien, telttojen ja retkikeittimien vuokraus

Ruokapalvelut

Majoitus- ja tilavuokrapalvelut

Muut palvelut

Yrittäjälle

Metsähallituksen rakenteisiin ja reitteihin tukeutuvaan yritystoimintaan tarvitaan sopimus Metsähallituksen kanssa. Palvelurakenteiden käyttö yritystoiminnassa on maksullista.