Puurijärvi -Isosuon kansallispuisto sijaitsee Helsinki - Pori -tien (valtatie 2) pohjoispuolella ja Turku - Tampere -tien (valtatie 12) länsipuolella molempien teiden välittömässä läheisyydessä. Puurijärvelle ja Isosuolle on Porista matkaa 65 km, Tampereelta 75 km, Turusta 104 km ja Helsingistä 196 km.

Retkeilyreiteille

Retkeilyreiteille lähdetään Isosuon, Mutilahden lintutornin, Kärjenkallion lintutornin ja Ahvenuksen lintutornin pysäköintialueilta. Retkeilyreittien lähtöpisteet.

Autolla Puurijärvi - Isosuolle

Ahvenuksen lintutornin pysäköintialue, Kyttäläntie 1118, 32800 Kokemäki.

Kärjenkallion lintutornin pysäköintialue, Yttiläntie 981, 32800 Kokemäki.

Isosuon pysäköintialue, Mutilahdentie 201, 32700 Huittinen.

Mutilahden lintutornin pysäköintialue, Mutilahdentie 240, 32700 Huittinen.

Bussilla Huittisiin

Tampereelta Huittisiin päivittäin kulkeva bussi (matkahuolto.fi) pysähtyy Keikyän tienhaarassa, josta on 10 km Isosuon ja Kärjenkallion pysäköintialueille.

Helsingin, Turun tai Porin suunnasta liikennöi linja-autoja (matkahuolto.fi) Huittisiin, josta on matkaa Isosuon pysäköintialueelle 14 km.

Koulupäivinä on linja-autovuoro (matkahuolto.fi) Sastamalasta Huittisiin. Reitin varrella kansallispuistoa lähimmät linja-autopysäkit ovat Villilässä (6 km Isosuon ja Kärjenkallion pysäköintialueille) sekä Karhiniemessä (6 km Isosuon pysäköintialueelle).

Veneellä Puurijärvelle ja Isosuolle

Kansallispuistoon pääsee vesitse Kokemäenjokea ja Ala-Kauvatsanjokea pitkin. Ala-Kauvatsanjoen tulentekopaikan yhteydessä on venelaituri.

Huomioithan, että liikkuminen Puurijärvellä on sulan veden aikana kielletty.

Junalla Vammalaan ja Kokemäelle

Junalla (vr.fi) lähimmäksi Puurijärven ja Isosuon kansallispuistoa pääsee Sastamalan Vammalaan (23 km) ja Kokemäelle (24 km).