Ajankohtaista Puurijärvellä ja Isosuolla

3.3.2021
Koronaviruksen takia luonnossakin on syytä pitää turvavälit ja noudattaa erityistä käsihygieniaa mm. tuvilla, tulentekopaikoilla ja huussikäyntien jälkeen. Metsähallituksen linjauksia ja ohjeita päivitetään, kun yleiset koronaohjeet tarkentuvat. Ks. tilanne sivultamme www.luontoon.fi/koronavirusohjeet.

Isosuolla 0,5 km uusia pitkoksia ja korjattu maisematorni 

(Päivitetty 8.10.2020)
Isosuon luontopolun varrella on kesän aikana tehty paljon kunnostustöitä  yhteistyössä Satakunnan vankilan kanssa. Pitkoksia on uusittu 0,5 km, uusia ojien ylityksiä tehty 2 kpl ja 4-metrinen luontotorni on kunnostettu uuden veroiseksi. Turvesuulin viereen on rakennettu uudet penkit ja pöydät.  
Ala-Kauvatsanjoen telttapaikalle on tuotu telttailijoita varten siirrettävät alustat. Telttapaikan ohittavalla hiekkatiellä saa kävellä tai pyöräillä, mutta auto on jätettävä Mutilahden tai Isosuon pysäköintialueille.

Pitkospuut halkovat mäntyrämeen keskellä.

Maisematorni ja sen edessä mänty.

 

Uutisia Puurijärveltä ja Isosuolta

Tarkista varoitukset

Metsä- ja ruohikkopalovaroituksen (ilmatieteenlaitos.fi) aikana tulenteko on sallittu vain hormillisilla, katetuilla tulentekopaikoilla ja tupien tulisijoissa erityistä varovaisuutta noudattaen. Sytyttäjä vastaa aina tulenteon turvallisuudesta. Huomaathan, että tulenteko voidaan kieltää paikkakohtaisesti.

Tulentekopaikoilla joukolla tulistelu lisää koronaviruksen tartuntavaaraa. Katso koronavirusohjeet retkeilijälle.