Ajankohtaista Punkaharjulla   

14.7.2021
Ruohikko- tai metsäpalovaroituksen (ilmatieteenlaitos.fi) aikana tulenteko on sallittu vain hormillisilla, katetuilla tulentekopaikoilla sekä tupien tulisijoissa erityistä varovaisuutta noudattaen. Sytyttäjä vastaa aina tulenteon turvallisuudesta. Tulenteko voidaan kieltää paikkakohtaisesti.

Reittejä kunnostetaan Karjalankalliolla

(Julkaistu 6.7.2021)

Karjalankallion ympäristössä kunnostetaan reittejä 12.-23.7.2021. Tutkimuspuiston alueella liikkuu raskaita ajoneuvoja välillä Puistometsäntien risteys - Karjalankallio. Alueella liikkumista kannattaa välttää. 

Metsähallitus tiedottaa työmaasta kyltein sekä Karjalankalliolle johtavien polkujen risteyksissä että tutkimuspuistoon johtavien teiden alussa. Lisäksi Karjalankallion pysäköintialue on suljettu, sillä se on työmaa-aluetta. 

Työmaa koskee ennen kaikkea jo olemassa olevaa reitistöä. Pahoittelemme häiriötä etenkin näin kesän huippusesongin aikana.
 

Kuikonniemen korsu suljettu sortuman vuoksi

(Päivitetty 9.4.2019, 17.9.2020)

Kuikonniemen korsu Punkaharjulla on suljettu sortuman vuoksi. Asiakasturvallisuuden takaamiseksi korsun sisälle ei voi jatkossa mennä ja ympäristössä liikuttaessa tulee noudattaa erityistä varovaisuutta. Korsun alue on rajattu köysiaidalla.

Lammasharjun vuokratupa varattavissa jo kesäksi 2021

(Päivitetty 17.9.2020)

Punkaharjun luonnonsuojelualueella on yksi lomakäyttöön vuokrattava vuokratupa. Lammasharjun mökiltä on helppo lähteä retkeilemään kauniiseen harjuluontoon ja tutustumaan lähialueen nähtävyyksiin. Lammasharju on vuokrattavissa eraluvat.fi -verkkokaupasta tai palvelunumerosta 020 69 2424. 

Uutisia Punkaharjulta

Tarkista varoitukset

Metsä- ja ruohikkopalovaroituksen (ilmatieteenlaitos.fi) aikana tulenteko on sallittu vain hormillisilla, katetuilla tulentekopaikoilla ja tupien tulisijoissa erityistä varovaisuutta noudattaen. Sytyttäjä vastaa aina tulenteon turvallisuudesta. Huomaathan, että tulenteko voidaan kieltää paikkakohtaisesti.

Tulentekopaikoilla joukolla tulistelu lisää koronaviruksen tartuntavaaraa. Katso koronavirusohjeet retkeilijälle.