Kuikonniemen korsu suljettu sortuman vuoksi

(Päivitetty 9.4.2019)
Kuikonniemen korsu Punkaharjulla on suljettu sortuman vuoksi. Asiakasturvallisuuden takaamiseksi korsun sisälle ei voi jatkossa mennä ja ympäristössä liikuttaessa tulee noudattaa erityistä varovaisuutta. Korsun alue rajataan narulla/aidalla mahdollisimman pian.

Vuokratuvan kesässä vielä vapaata

(Päivitetty 8.4.2019)
Punkaharjun luonnonsujelualueella on yksi lomakäyttöön vuokrattava vuokratupa. Lammasharjun mökiltä on helppo lähteä retkeilemään kauniiseen harjuluontoon ja tutustumaan lähialueen nähtävyyksiin. Lammasharju on vuokrattavissa eraluvat.fi -verkkokaupasta tai palvelunumerosta 020 69 2424. Tulevan kesän heinäkuu on käytännössä kokonaan varattu, mutta kesä-, elo- ja syyskuussa on vielä reilusti vapaata.

Uusi reitti avattu

(Päivitetty 14.5.2018)
Lauantaina vietettiin Topeliuksen luontopolun avajaisia. Valaistu polku on ikihonkien ja järvimaisemien ympäröimä. Polku on osa Harjureittiä

Uusia julkaisuja Punkaharjulta

(Päivitetty 28.11.2017)

Punkaharju-vuoden 2017 retkikohde

(Päivitetty 17.3.2017)
Vuoden Retkikohde 2017 yleisöäänestyksen on voittanut Punkaharju. Suomi100-juhlavuoden kunniaksi tämän kertaisen kilpailun teemana oli historiakohteet. Kilpailussa haettiin luontoretkeilyyn sopivia kohteita, joissa voi tutustua merkityltä reitiltä käsin alueen historiaan, esimerkiksi muinaismuistoihin tai perinteiseen luonnonkäyttömuotoon. Voittaja ratkesi yleisöäänestyksessä, johon osallistui yli 6 200 retkeilijää.

Kuva: Kati Vähäsarja