Töykkälä-Kuhankuono reittiosuus

(Päivitetty 28.9.2021)
Pitkospuureittiosuutta Töykkälä - Kuhankuono uusitaan parhaillaan. Se on melkein valmis ja viimeisetkin pitkospuut saadaan vaihdettua vielä tämän vuoden aikana. Reitti on kuljettavissa ns. omalla vastuulla, mutta kaikki huonokuntoisimmat osuudet on jo uusittu. 

Kurjenrahkan kansallispuistossa esiteltiin uutta vaativaa esteetöntä Karpalopolkua ja luontoliikunnan apuvälineitä

   Kuvassa etualalla kolme henkilöä, joista yksi istuu pyörätuolissa ja pitelee kädessään vasaraa, jolla iskee halkoa toisesta päästä halon ollessa halonhakkuutelineessä. Henkilön vieressä on toinen ihminen, joka pitelee pyörätuolissa istuvaa kädestä ja auttaa lyömään vasaraa halkoon. Kuvassa oikeassa reunassa on eräopas, joka seuraa hymyillen halonhakkuuta. Taustalla näkyy kaksi muuta henkilöä, joista toinen työntää tyhjää pyörätuolia. Henkilöt ovat aukiolla, takana näkyy metsää.

(Päivitetty 30.8.2021)
Metsähallituksen Luontopalvelut ja Suomen Paralympiakomitea järjestivät yhdessä yhteistyökumppanien kanssa esteettömän luontotapahtuman Kurjenrahkan kansallispuistossa lauantaina 28. elokuuta.  Koronarajoitusten takia tapahtuma järjestettiin kutsuvierastilaisuutena. Lue lisää. 

 

Uutisia Kurjenrahkalta