Lokakuussa Föliyhteys vielä viikonloppuisin 

(Päivitetty 6.10.2023)

Lokakuun 29. päivään asti Föli-bussin linjoilla 21 ja 23 pääsee Kurjenrahkalle lauantaina ja sunnuntaina.  

Suomen luonnon päivä Kurjenrahkalla

Tule viettämään mukavaa päivää Suomen luonnon päivänä Kurjenrahkalla ja Koivuniemella 26.8.2023 klo. 10-18! Alueelta löytyy koko perheelle erilaisia toiminnallisia pisteitä sekä kuntien, seurojen ja yrittäjien esittelypisteitä. Enemmän info päivän ohjelmasta täältä: Suomen luonnon päivä Kurjenrahkalla ja (Nousiainen.fi).

Kuljetukset Kurjenrahkalle löydät täältä.

Rantapihan palvelut 2023

(Päivitetty 4.6.2023)

Rantapihalla, Nousiaisten kunnan virkistysalueella on kioski auki lokakuulle asti lauantaina ja sunnuntaina klo 11-16. Saunaa voi jokainen lämmittää päivittäin klo 11-20, maksu 2 €/henkilö.

Skutsirastit

(Päivitetty 24.5.2023)

Yhteistyössä Mielenterveyden keskusliitto kanssa suunnitellut ja toteutetut Skutsirastit pitää sisällään yhteensä 21 hyvinvointiharjoitusta, jotka on sijoitettu Suomen kansallispuistoihin sekä luonnonsuojelu- ja retkeilyalueille. Lue koko tiedote Skutsirasteista.

Junalla luontoon!

(Päivitetty 23.5.2022)

VR ja Metsähallitus ovat koonneet listan kansallispuistoista ja luontokohteista, joihin pääsee kätevästi ilman omaa autoa. 
Turun rautatieasemalta on matkaa 41 km Kurjenrahkan kansallispuistoon. Asemalta pääsee puistoon Turun paikallisliikenteen Fölin bussilla viikonloppuisin lokakuun loppuun asti, ja kesällä 6.6.-7.8. bussi liikennöi myös arkisin.
Lue lisää VR:n sivuilta (vr.fi/luontoon-junalla).

Uutisia Kurjenrahkalta

Vinkit retkeilyyn

Luminen männynoksa.

Talvella kannattaa pitää puhelin lämpimänä ja varavirtalähde mukana. Katso myös muut vinkit talviretkeilyyn: Retkeilyn ABC.