Rantapihan palvelut 2023

(Päivitetty 4.6.2023)

Rantapihalla, Nousiaisten kunnan virkistysalueella on kioski auki lokakuulle asti lauantaina ja sunnuntaina klo 11-16. Saunaa voi jokainen lämmittää päivittäin klo 11-20, maksu 2 €/henkilö.

Skutsirastit

(Päivitetty 24.5.2023)

Yhteistyössä Mielenterveyden keskusliitto kanssa suunnitellut ja toteutetut Skutsirastit pitää sisällään yhteensä 21 hyvinvointiharjoitusta, jotka on sijoitettu Suomen kansallispuistoihin sekä luonnonsuojelu- ja retkeilyalueille. Lue koko tiedote Skutsirasteista.

Junalla luontoon!

(Päivitetty 23.5.2022)

VR ja Metsähallitus ovat koonneet listan kansallispuistoista ja luontokohteista, joihin pääsee kätevästi ilman omaa autoa. 
Turun rautatieasemalta on matkaa 41 km Kurjenrahkan kansallispuistoon. Asemalta pääsee puistoon Turun paikallisliikenteen Fölin bussilla viikonloppuisin lokakuun loppuun asti, ja kesällä 6.6.-7.8. bussi liikennöi myös arkisin.
Lue lisää VR:n sivuilta (vr.fi/luontoon-junalla).

Uutisia Kurjenrahkalta

Tarkista varoitukset

Metsä- ja ruohikkopalovaroituksen (ilmatieteenlaitos.fi) aikana tulenteko on sallittu vain hormillisilla, katetuilla tulentekopaikoilla ja tupien tulisijoissa erityistä varovaisuutta noudattaen. Sytyttäjä vastaa aina tulenteon turvallisuudesta. Huomaathan, että tulenteko voidaan kieltää paikkakohtaisesti.

Piirros tulisijasta. Piirrokseen on merkitty katto, hormi ja irti maasta.