Kauhanevan-Pohjankankaan kansallispuisto sijaitsee Etelä-Pohjanmaan ja Pohjois-Satakunnan rajalla. Kansallispuistoon on Tampereelta 130 km, Porista 105 km ja Seinäjoelta 90 km.

Retkeilyreiteille

Retkeilyreiteille lähdetään Salomaan, Nummikankaan ja Katikankanjonin pysäköintialueilta. Retkeilyreittien lähtöpisteet.

Autolla Kauhanevalle-Pohjankankaalle

Salomaan pysäköintialue, Kyrönkankaantie 345, Karvia. Tilaa noin 17 autolle. Ämmäläntietä (6700) kulkevat huomioittehan, että Urhoperäntien, Simolantien, Simolannousun tai Laitilannousun kautta ei voi ajaa (yksityisteitä). Kulku Salomaalle tapahtuu Latikantien (274) kautta. Talvikunnossapito Karvian kunnan toimesta.

Nummikankaan pysäköintialue, Kyrönkankaan kesätien varrella, Kauhanevantie 529, Kauhajoki. Tien nimi on uusi, eikä se löydy vielä Google Mapsista. Pysäköintialueelle ajetaan kansallispuiston pohjoispuolelta Karviantien kautta. Huomioithan, että Korpiperäntieltä ei pääse läpi pysäköintialueelle (yksityistie). Tilaa noin 5 autolle. Ei talvikunnossapitoa. 

Katikankanjonin pysäköintialue, Kiviluomantie 461, 61950 Juonikylä (Kauhajoki). Ei talvikunnossapitoa.

Matkailuautoille ja -vaunuille on pysäköintialue Salomaalla. Matkailuvaunualueella saa viipyä yhden yön ajan.

Linja-autot voi pysäköidä Nummikankaan pysäköintialueelle. 

Huomioithan, että Kyrönkankaan kesätie on suljettu puomein Salomaan ja Nummikankaan pysäköintialueiden välillä, eikä sitä voi ajaa autolla.
 

Bussilla Karviaan

Linja-autolla (matkahuolto.fi) pääsee Karviaan. Karviasta on matkaa kansallispuiston Salomaan pysäköintialueelle 11 km.