Siirry pääsisältöön
Retkeilykohteet
Open fire cooking ath Hawkhill Korpela hut

Hawkhill

OsoiteHaukkamäentie 95, 3220 Tervalampi
Verkkosivut

Suomessa perinteisin ruoanlaittotapa on avotulen käyttö ruoanlaitossa. Eräkokkimme Anssi on erikoistunut tulen äärellä kokkailuun ja jakaa kurssilla parhaat vinkkinsä myös sinulle. Ainutlaatuinen laavun avokeittiömme on täydellen paikka tähän tarkoitukseen.

Valmista herkullinen kolmen ruokalajin illallinen erämaakokin ohjauksessa, Raaka-aineet hankitaan paikallisilta tuottajilta hyödyntäen metsämarjoja ja sieniä sekä villiyrttejä.

Menuesimerkki

Alkupalat: Metsäsieni- tai nokkoskeitto leivän kera.
Pääruoka: Savustettua tai loimutettua paikallista kalaa kauden kasviksilla.
Jälkiruoka: Pannukakkuja tai köyhiä ritareita metsämarjahillolla, mesiangervovaahdolla ja kuusenkerkkäsiirapilla.

Minimilaskutus 5 henkilöä.
Varaa etukäteen info@hawkhill.fi.