Tapahtumat Yllästunturin luontokeskuksessa

Keskellä kuvaa iso puinen luontokeskusrakennus, jonka seinällä teksti Kellokas. Rakennuksen ympärillä on lunta.

Vaihtuvat näyttelyt

Taidenäyttely Naïveté - Juha Koskiniemi
6.5.–27.6.2024 Meän Galleriassa

Öljyvärimaalaus.
 

Juha Koskiniemi on rovaniemeläinen mekaaninen insinööri. Hän on työskennellyt 3D suunnittelijana Etelä Suomessa, sekä asennus-valvojana tehtailla Lähi-Idällä ja Espanjassa. Nykyään hän asuu perheensä kanssa Napapiirillä. Rauha ja hiljaisuus ovat antaneet hänelle hyvän mahdollisuuden pohtia ja esittää ajatuksia kuvataiteen keinoin. Taiteilija maalaa aktiiviisesti, joka päivä sekä järjestää yksityisnäyttelyitä. ”En laita nimikeitä maalauksilleni ja rajoita vapauttani, vaan toivon, että katsojilla syntyy omia ajatuksia kerrotuista tarinoista.” Naïveté näyttelyssä esillä olevat öljymaalaukset liittyvät tekijän muistoihin ja haaveisiin.

Uskoakko vaiko eikö  - Oili Tornberg
6.4.–29.5.2024 Galleria Kellokas

Oili Tornbergin öljyvärimaalauksia.

Lisätietoja

Present - Mari Mulari
3.6.–24.7.2024 Galleria Kellokas

Akryylimaalaus, jossa ihmishahmoja. Kuvan reunassa teksti: Present Mari Mulari.
Näyttelyn nimi Present viittaa läsnäoloon sekä nykyhetkeen. Ajan kulun vääjäämättömyys on ollut pitkään yksi taiteilijan keskeisistä teemoista. Teokset heijastelevat arkielämää sekä maailmantilannetta tunnetasoisesti yksilön näkökulmasta. Näyttely koostuu pääasiassa viitteellisesti esittävistä ihmisaiheisista maalauksista, jotka taiteilija on toteuttanut akryylillä kankaalle.

Lisätietoja

Kino Kellokas

Kino Kellokas on Kolarin kunnan paras ja ainut elokuvateatteri, joka toimii Yllästunturin luontokeskus Kellokkaassa. Elokuvateatterissa on 130 paikkaa ja 4 esteetöntä paikkaa. Elokuvatoimintaa pyörittää elokuvakerho Napapiirin sankarit.

Elokuvat löytyvät Kino Kellokkaan sivuilta (kinokellokas.fi).