Ajankohtaista Vallisaaressa

14.7.2021
Ruohikko- tai metsäpalovaroituksen (ilmatieteenlaitos.fi) aikana tulenteko on sallittu vain hormillisilla, katetuilla tulentekopaikoilla sekä tupien tulisijoissa erityistä varovaisuutta noudattaen. Sytyttäjä vastaa aina tulenteon turvallisuudesta. Tulenteko voidaan kieltää paikkakohtaisesti.

Suomen Saaristokuljetus liikennöi Vallisaareen kesäkaudella 2021 päivittäin 1.5.-30.10.2021

(Päivitetty 16.6.2021)
Vesibussi Vallisaaren Luotsipihan laituriin lähtee Kauppatorilta Lyypekinlaiturilta. Paluulautat Kauppatorille lähtevät Vallisaaressa Torpedolahden laiturista. Illan viimeinen vuoro Vallisaaresta kaupunkiin voi olla ruuhkainen. Mantereelle pääsevät kuitenkin kaikki, jotka ovat ajoissa laiturilla. 

Katso vesibussin aikataulut ja lisätiedot (Suomen saaristokuljetus).

 

Merimaisema ja auringonlasku, Helsinki Biennaalin logo.

Helsinki Biennaali avautuu Helsinki-päivänä 12.6. klo 11.

(Päivitetty 11.6.2021) 
Tänä kesänä Vallisaaressa pääsee tutustumaan kansainvälisen kuvataidetapahtuman Helsinki Biennaalin (helsinkibiennaali.fi) teoksiin 12.6.-26.9. Biennaalin nimi on Sama meri. Saarella työskennellessään taiteilijoiden teemoiksi ovat nousseet mm. luontosuhde, aika ja muutos, rajat ja identiteetit, yhteys ja empatia. Tervetuloa kokemaan nykytaidetta Vallisaaren upeaan luontoympäristöön!

Helsinki Biennaalin kartta Vallisaaressa

Helsinki Biennaalin kartta (pdf.helsinkibiennaali.fi) taideteoksista on nyt julkaistu.

Tutustu mobiilioppaaseen!

Kädessä kännykkä, jossa näkyy mobiiliopas. Avaa lisätietoja kohteesta.

Mobiiliopas (lightsonmobiili.fi) tarjoaa lisätietoja ja uusia kuvakulmia videoiden, kuvien ja muun sisällön avulla. Maastossa pääset oppaan sisältöihin suoraan opastauluista löytyvien QR-koodien ja NFC-tunnisteiden kautta. Opas on selainpohjainen ja toimii kännykässä ilman erillistä sovellusta.

Uutisia Vallisaaresta