Ajankohtaista Vallisaaressa

1.10.2020
Koronaviruksen takia luonnossakin on syytä pitää turvavälit ja noudattaa erityistä käsihygieniaa mm. tuvilla, tulentekopaikoilla ja huussikäyntien jälkeen. Metsähallituksen linjauksia ja ohjeita päivitetään, kun yleiset koronaohjeet tarkentuvat. Ks. tilanne sivultamme www.luontoon.fi/koronavirusohjeet..

Vallisaaren kausi 2020 on päättynyt

(Päivitetty 17.11.2020) ​​​​​​​

Vierasvenelaiturit, vessat ja vesipisteet on suljettu talveksi. Torpedolahdella ja pohjoisrannan läheisyydessä on kummassakin yksi kuivakäymälä avoinna. Kiitos kuluneesta kaudesta ja tervetuloa taas ensi keväänä! 

 

Helsinki Biennaali -taidetapahtuma siirtyy kesään 2021

(Päivitetty 24.9.2020) 
Helsinki Biennaali (helsinkibiennaali.fi) -taidetapahtuma siirtyy kesään 2021 koronaviruksen (COVID-19) aiheuttaman poikkeuksellisen globaalin tilanteen vuoksi. Helsinki Biennaali järjestetään Vallisaaressa 12.6.–26.9.2021. 

Yleisökäymälät suljettu

(Päivitetty 19.11.2020)
Kuusiston vessat on suljettu talven ajaksi. 

Tutustu uuteen mobiilioppaaseen!

Kädessä kännykkä, jossa näkyy mobiiliopas. Avaa lisätietoja kohteesta.

Mobiiliopas (lightsonmobiili.fi) tarjoaa lisätietoja ja uusia kuvakulmia videoiden, kuvien ja muun sisällön avulla. Maastossa pääset oppaan sisältöihin suoraan opastauluista löytyvien QR-koodien ja NFC-tunnisteiden kautta. Opas on selainpohjainen ja toimii kännykässä ilman erillistä sovellusta.

Uutisia Vallisaaresta