Saapuminen Torronsuolle

14.7.2021
Ruohikko- tai metsäpalovaroituksen (ilmatieteenlaitos.fi) aikana tulenteko on sallittu vain hormillisilla, katetuilla tulentekopaikoilla sekä tupien tulisijoissa erityistä varovaisuutta noudattaen. Sytyttäjä vastaa aina tulenteon turvallisuudesta. Tulenteko voidaan kieltää paikkakohtaisesti.

Torronsuon kansallispuisto sijaitsee Tammelan kunnassa valtatie 2:n länsipuolella. Torronsuolle on matkaa Forssasta 11 km, Somerolta 15 km, Hämeenlinnasta 60 km, Turusta 90 km ja Helsingistä 119 km. Lähin lentokenttä on Helsinki-Vantaa.

Retkeilyreiteille

  • Kansallispuiston pysäköintialue sijaitsee Kiljamossa Forssa - Somerontien (nro 282, Tammela) varressa. Retkeilyreittien lähtöpiste on samassa paikassa.
  • Pysäköintialueen osoite on Somerontie 732, Tammela.

Autolla Torronsuolle

Valtatieltä 2 (Helsinki - Pori) on opasteet Torronsuon kansallispuistoon. Valtatieltä 2 käännytään kiertoliittymästä länteen Somerolle (tie nro 282). Tähän Somerontien risteykseen on Helsingistä noin 112 km ja Forssasta noin 3 kilometriä. Somerontietä ajetaan noin 7 kilometriä ja seurataan kansallispuiston opasteita. Puiston pysäköintialue on tämän tien varressa (Somerontie 732).

Pysäköintialueella on tilaa 35 henkilöautolle ja 2 bussille. Pysäköintialue aurataan talvisin.

Huomio: Kun Torronsuolla on ladut, pysäköintialue täyttyy nopeasti. Pysäköinti ei ole sallittu 282-tien varressa. 

Bussilla Torronsuolle

Alueelle ei pääse julkisilla kulkuneuvoilla.