Torronsuon kansallispuisto sijaitsee Tammelan kunnassa valtatie 2:n länsipuolella. Torronsuolle on matkaa Forssasta 11 km, Somerolta 15 km, Hämeenlinnasta 60 km, Turusta 90 km ja Helsingistä 119 km. Lähin lentokenttä on Helsinki-Vantaa.

Retkeilyreiteille

Kansallispuiston pysäköintialueet sijaitsevat Forssa - Somerontien (nro 282, Tammela) varressa.

  • Kiljamon pysäköintialueen osoite on Somerontie 732, Tammela. 
    • Ensisijassa esteetöntä pysäköintialuetta tarvitseville. Retkeilyreittien lähtöpiste on samassa paikassa.
  • Pehkun pysäköintialueen osoite on Somerontie 840, Tammela.
    • Uutta, syksyllä 2022 valmistunutta, Pehkun pysäköintialuetta tullaan viimeistelemään vielä puiston opasteilla ja reittimerkinnöillä sekä kuivakäymälällä. Näistä viimeistelytöistä huolimatta Pehkun pysäköintialue on jo retkeilijöiden käytettävissä erityisesti ruuhkaisina viikonloppuina.

Autolla Torronsuolle

Valtatieltä 2 (Helsinki - Pori) on opasteet Torronsuon kansallispuistoon. Valtatieltä 2 käännytään kiertoliittymästä länteen Somerolle (tie nro 282). Tähän Somerontien risteykseen on Helsingistä noin 112 km ja Forssasta noin 3 kilometriä. Somerontietä ajetaan noin 7 kilometriä ja seurataan kansallispuiston opasteita. Kiljamon pysäköintialue on opasteiden mukaisesti tämän tien varressa (Somerontie 732). Samoin Pehkun pysäköintialue on tie nro 282 varressa (Somerontie 840).

Kiljamon pysäköintialueella on tilaa 35 henkilöautolle ja 2 bussille. Pehkun pysäköintialueella on tilaa noin 100 henkilöautolle sekä useammalle bussille. Pysäköintialueet aurataan talvisin.

Huomio: Etenkin syysviikonloppuisin ja syyslomaviikoilla sekä talvisin, kun Torronsuolla on ladut, Kiljamon pysäköintialue täyttyy nopeasti. Pehkun pysäköintialueella on paljon tilaa pysäköimistä varten. Pysäköinti ei ole sallittu 282-tien varressa

Bussilla Torronsuolle

Alueelle ei pääse julkisilla kulkuneuvoilla.